«Я БУДУ БИТИ ТЕБЕ, ПОКИ ТИ НЕ ЗДОХНЕШ»

16 квітня 2012, 18:59
Власник сторінки
Журналист
0
1938

Феномен недитячої жорстокості: шокова історія, що потрясла усю Росію.

23 березня в місті Гусеві у Росії дві 15-річні дівчини - Дар’я Горочевська и Ганна Коуфман жорстоко, по-звірячому  побили свою однолітку Олену Сухорукову. За попередньою версією слідства, дівчата відпочивали в компанії хлопців під час весняних канікул у лісі. Раптом Дар’я Горочевська почала бити Олену, буцімто за те, що дівчина розпускає про неї слухи. Ганна ж замість того, щоб зупинити роз’ярену подругу, прийнялась їй допомагати і тримати Олену за волосся та руки, щоб Даші було зручніше бити. На відео, що з'явилось на YouTube та Вконтакте, видно, що Даша намагається бити свою жертву в обличчя, б’є по-звірячому при цьому цитуючи чоловічий мат. Хлопці, які були з дівчатами в компанії, відреагували на все, що відбувається, схвально. Один з них прийнявся знімати побиття на камеру мобільного телефону та час від часу давати Даші поради, як краще бити, при цьому застерігаючи: «Ти тільки не вбий її!».

Олена просить пробачити її, відпустити, не бити... Дівчина жалібно стогне та кричить, за що отримує ще додатково: «Закрий свій рот. Будеш кричати, отримаєш ще» - погрожує Даша. Через 4 хвилини нещасній Олені вдалось вирватись та втекти. Після цього Даша пихато, з високо піднятою головою запитує: «Ну что, хорошо я мешу?». Пізніше у інтерв’ю Даша ніби розкається та скаже: «Я знаю, что была не права…». Але споглядаючи шокуючі кадри побиття закрадається думка: «Про яке каяття можна взагалі казати?». 

З жорстокістю Дар’ї в комісії по справам неповнолітніх знайомі вже давно: виявляється вона потрапила в поле зору спеціалістів близько року назад. Дівчина неодноразово уходила з дому, а зараз живе в бабусі.

Батьки Олени Сухорукової одразу заявили до міліції, проте там їм сказали, що кримінальні справи порушувати не будуть, мовляв, учасниці побиття неповнолітні. Відмова в порушенні кримінальної справи викликала масове невдоволення: діло швидко набрало резонансу: біля Адміністрації міста Гусева проходять акції протести на підтримку Олени, в Інтернеті створені групи, також поступили пропозиції від телеканалів НТВ «Говорим и показываем» та ОРТ «Пусть говорят»… Тому ймовірно, що дівчині доведеться нести «недитячу» відповідальність за свої вчинки.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.