Бойкот

03 травня 2012, 11:37
Власник сторінки
Народний депутат України
0
554

зовнішньополітичний бойкот України став довершеним фактом

«Канцлер Німеччини Ангела Меркель буде рекомендувати міністрам свого уряду бойкотувати Чемпіонат Європи з футболу 2012 р. на Україні. За даними соціологічних опитувань, більше половини німців вважають, що Німеччині слід відмовитися від присутності на іграх Євро-2012. Половина опитаних виступає за те, щоб турнір був перенесений до іншої країни».

«Уряд і члени королівського дому Нідерландів мають намір бойкотувати чемпіонат Європи з футболу».

«Голова Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу заявив, що не буде брати участь в українських заходах, приурочених до чемпіонату».

Красномовні заголовки повідомлень у ЗМІ? Треба їх коментувати?

Виявляється, що треба, оскільки в Україні уже знайшлися політики, які заявляють, що наша держава знаходиться у ворожому оточенні, і що європейські країни тільки й мріють про те, щоб нам накапостити. Риторика у дусі комуністичних вождів Північної Кореї.

Проте за усіма цими бадьорими заявами проглядається очевидна розгубленість вітчизняних можновладців. Одна справа – перебувати у міжнародній ізоляції в Північній Кореї, якій втрачати, за великим рахунком, немає чого, а інша – ризикувати багатомільйонними рахунками у швейцарських банках, періодично поповнювати які українські чиновники припиняти не збираються.Та й як бути з нерухомістю у Європі, придбаною за рахунок непосильної праці? Чи з дітьми, які навчаються у європейський університетах? Доведеться від цього усього відмовлятися?

І як тоді бути з очікуваним кредитом від МВФ, без якого усі, приурочені до виборів, «соціальні ініціативи» втілити у жодний спосіб не вдасться?

Перед владою постало питання - залишатися в ізоляції та відмовлятися від усього вищевказаного (рахунки, нерухомість), або ж визнати - нинішня авторитарна політика зайшла у глухий кут? Спікери Партії регіонів (Герман, Колесніченко, Єфремов) відмовчуються.

Очевидно одне – зовнішньополітичний бойкот України став довершеним фактом. Розмовляти на серйозному рівні з функціонерами нинішньої влади, гарантувати їм підтримку у справах, пропонувати Україні стратегічне партнерство жодні європейські інституції не будуть.

У такий спосіб, і у такому тоні спілкуються з країнами третього світу, які загрузнули у корупції, в яких знищено політичні свободи та незалежні ЗМІ, в яких є політичні в’язні та панує всевладдя чиновників. Саме до цього розряду наша держава карколомно спустилася за два з лишнім роки перебування при владі «професійної команди».

І питання спорту, на превеликий жаль, лише початок суцільного бойкоту України з боку Європи. За ним настане ізоляція політична, а там і економічні санкції.

Член Політради політичної партії

«УДАР» Віталія Кличка

Геннадій Ткачук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,Партія регіонів,Вінниця,Євро 2012,соціальні ініціативи президента,ізоляція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.