товарчік "ДЛЯ ЛАЙНА"

23 травня 2012, 20:05
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
8

жертви всеодно це "лайно" не читають нажаль...тому вони і є жертви ...

в харьковской губернії сидів москвінушка-дурачок перед тєлєящіком на печі з   вугіллям із донецьких копанок  і думу думную думав:  "як же ж би оце ввєсті, гой єсі, второй єзик в государствє украінскам?" .патаму как, ані, алєні мєня панімають ,а я ні бєльмєса в свайьом катєлкє нє сварю іхню мову...та нєужелі я такой тупой.?..ілі єнто мєня кальосаніченкі "разводят" разом з чєчєто-хіляловимі...? 
ані, єнті алєні западєнскіє , і польскій, і булгарскій,і масковскій ,і словацкій  с чєшскім надодачу "счьолкають",а я дурак-то  токмо на одном єзикє-то і гутарю, да і пісать-то  толком нє умєю ..відать нє далі мнє батяня с маманєй умішку-то...ну нічаво,нічаво ...вот зашлю я на ніх бандарєнку-кукарєнку в З-РАДУ нашенскую і как задиміт табачнік своєй "Прімой" ,вот тагда ми і пагаварім с єнтімі прєдатєлямі "вєлікай родіни".напустім диму в іхнії "забрала" тут ім всем укро-бандєрам  пісєц прідьот...
  нас нє пабєдіть і нє панять патаму кака ми "асабістскій народ", каво надоть  посадім ,каму  надоть  морду ліца набьйом ,каво надоть зашльом,а кто нє согласєн і сам в діяспору сваліть ....удача  ж на нашей старанє !?ми кашу заварім ,а патом і разрулім  па панятіям вродє как єнто і нє ми  начіналі ...зато всєх пабєділі ,всєх пабаролі і "правду-матку" всєм на блюдєчкє прінєслі.во как!!!...
ім єнтім бандєрам главноє кніжечкі іхніє нє друкувать ,мол :"нє хатітє на радной  мовє говоріть і нє надоть ,ми вам із масковії "товару" падкінєм і для ящіку ,і для кіна,і  попсішкі ну для всякого там  "лайна".
нас нє пабєдіть НЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ..."
   


Р.S.була б моя воля?...Я Б ВЖЕ ДАВНО НА ЛАТИНИЦЮ ПЕРЕЙШОВ ,ЩОБ ВІДІРВАТИСЯ ВІД ЦЬОГО БОЛОТА МОСКОВСЬКОГО,ЩО ВЕСЬ ЧАС ТЯГЕ НАС ДО РЕГРЕСУ В СВОЄ  ІМПЕРСЬКЕ БОЛОТО .       

       
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.