Жертва власної глупоти, або Природній відбір у дії

05 червня 2012, 12:41
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
661

Чудову новину приніс сьогоднішній день

Не получив свой вклад, участник МММ покончил с собой

В Сочи обманутый вкладчик МММ-2011 выпрыгнул из окна после того, как не смог забрать выигрыш. 
Как передает ТСН, у погибшего остался маленький ребенок.
По рассказам местных жителей, мужчина взял кредит под залог квартиры и вложил их в скандальную пирамиду Сергея Мавроди.  Платить по кредиту погибший не мог, так как МММ-2011 прекратил выплаты своим вкладчикам.
Вкладчик МММ-2011, покончил с собой, выпрыгнув из окна 9 этажа. Приехавшие на место медики констатировали мгновенную смерть.
Ранее в одной из передач основателем МММ и МММ-2011 Сергеем Мавроди признался, что даже если бы миллионы людей покончили жизнь самоубийством, потеряв деньги на МММ, его бы это не волновало.


PS. Шкода тільки дитину, що залишилась у цього мудня. Важко їй буде жити в світі. Це ж кожен буде тикати пальцем у спину і казати: "А в нього татко - мудак". Клеймо "син мудака" буде наче випалено на його чолі, як ото раніше в Росії випалювали на лобі злодіям слово "ВОРЪ".

Я вважаю це прекрасно. Природній відбір врятував людство від ще одного дебіла. Ну і Мавроді правильний пацан. Поки дурні будуть думати, що можна розбагатіти, нічого не роблячи, і нестимуть гроші в піраміди, правильний пацан Мавроді буде гарно жити. Лох, як то кажуть, не мамонт, не вимре. Ну, один, щоправда, вже вимер. Але ж скільки ще залишилось. В общєм, бажаю Мавроді процвітання і благополуччя. А дурням - віднести йому ще більше своїх грошей. 

P.P.S. Пригадався оцей чудовий шматок з гарного кіна

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.