Білопільські туристи отримали подарунок від Ігоря Зубка

07 червня 2012, 23:05
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
489
Білопільські туристи отримали подарунок від Ігоря Зубка

Вже 12 років працює при Білопільській середній школі гурток, що об’єднує справжніх романтиків – юнь закохану у подорожі та залежну від нових вражень.

05-06-2012 15:32:48

Вісім спеціальних наборів для занять спортивним туризмом отримали гуртківці туристичного об’єднання «Едельвейс» від лідера громадської організації «Наш дім - Вінниччина» Ігоря Зубка на честь закінчення занять у школі та на знак подальшої дружби і співпраці громадського діяча та білопільської молоді.

Вже 12 років працює при Білопільській середній школі гурток, що об’єднує справжніх романтиків – юнь закохану у подорожі та залежну від нових вражень.

- Спортивний туризм – це досить складний, але надзвичайно цікавий та пізнавальний вид спорту, - розповідає керівник туристичного гуртка Олена Шамро. – Разом із великим фізичним навантаженням заняття туризмом дарують прекрасну нагоду отримувати щоразу новий заряд енергії від спілкування з природою, адже головна мета спортивного туризму – підготовка людини до виживання в складних та екстремальних природних ситуаціях. І треба сказати, наші вихованці на усіх зборах та змаганнях районного рівня показували себе тільки з найкращої сторони – неодноразово ми вигравали призові місця. І це, зауважте, при відсутності власної бази для тренувань. На тренування ми виїжджаємо на туристичну спеціальну базу у Вернигородку. Більше того, скажу відверто, ми не мали спеціального знаряддя для занять. Можна сказати, що гурток тримався за рахунок особистого ентузіазму дітей. Але ж який той ентузіазм палкий! Наш гурток обов’язково брав участь в усіх змаганнях зі спортивного туризму, що проводяться двічі на рік – взимку (туризм у закритих приміщеннях) та восени (змагання на відкритій місцевості). І жодного разу ми не приїжджали без призових трофеїв. Я впевнений, що нові туристичні набори зі спальних мішків та карематів, подаровані Ігорем Зубко, допоможуть нам отримати нові кубки призерів.

- Я вражений успіхами, натхненням та наполегливістю білопільських дітлахів, що займаються у клубі «Едельвейс», та цілеспрямованістю їхнього керівника Олени Іванівни, - прокоментував Ігор Миколайович. – У Білопіллі живуть та працюють активісти нашої громадської організації «Наш дім - Вінниччина». І коли я почув від них про цікавий та непересічний гурток і разом із тим про проблеми, які вони не взмозі вирішити самотужки, без сумніву вирішив їм допомогти. Мене по-доброму здивували «подвиги» гуртківців: діти зі своїм керівником без спеціального знаряддя підкорювали Говерлу, влаштовували тренування на Шацьких озерах, організовували туристичні походи різної категорії складності по багатьом відомим куточкам України. Такий ентузіазм не може не заряджати оточуючих!

Гарна нагода подарувати туристичні набори гуртківцям трапилась на останньому дзвонику у школі. Перед усіма учнями в урочистій обстановці Ігор Зубко вручив довгоочікуване туристичне знаряддя юним ентузіастам. І гуртківці не залишились у боргу: керівник клубу Олена Шамро прийняла Ігоря Миколайовича у почесні члени білопільського гуртка «Едельвейс», вручивши йому у якості відзнаки члена клубу значок та галстук гуртківця і диплом. Тепер молодий громадський діяч може взяти участь у якості учасника у будь-якому поході білопільських туристів. До речі, таке запрошення Ігор Миколайович вже отримав: у кінці червня – на початку липня гуртківці планують пройти по берегу Південного Бугу, відвідавши таким чином визначні об’єкти Вінниччини.

P.S. Подарунки від громадської організації «Наш дім - Вінниччина» і особисто Ігоря Зубка Білопільська територіальна громада отримує не вперше. Ще у березні білопільчани отримали від Ігоря Миколайовича сучасний DVD-програвач, який вже давно був необхідний місцевому аматорському вокальному колективу «Черемшина», адже білопільський культурно-спортивний комплекс, де займаються артисти, був обладнаний тільки підсилювачем та колонками, а програвали мелодії вокалісти під час репетицій на принесених з дому ноутбуках чи й навіть на мобільних телефонах (!) Тепер же учасники «Черемшини» мають можливість підвищувати свій професійний рівень із відповідною технікою, за що вдячні Ігорю Зубко.

Сайт громадської організації «Наш дім - Вінниччина» http://nashdim.vn.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.