Чи може бути корсить від Євро?

13 червня 2012, 08:28
Власник сторінки
політолог
0
464
Чи може бути корсить від Євро?

... якщо не рекламувати свою країну


Можливо, я чогось не помічаю навколо, але щось не спостерігаю активної пропаганди туристичної привабливості України під час проведення Євро.
Тобто, до Чемпіонату держава активно витрачала кошти на ТВ-рекламу http://slovoidilo.ua/uk/statements/2113.html , знімалися недолугі ролики з сумнівним ефектом, іноземними ЗМІ поширювалася негативна інформація про нашу країну. Однак тепер, коли є прекрасний шанс продемонструвати туристичні можливості України, ніхто цього, здається , не робить і не збирається.
Вчора промайнула інформація, що державний кордон за останні дні вже перетнуло майже 2 мільйони іноземних вболівальників. То чому ж на українських каналах не демонструються відповідні ролики, на вулицях не стоять інформаційні стенди чи інші рекламні носії (банери, сітілайти, екрани) які б рекламували туристичні принади Криму, Карпат, Кам'янця, Закарпаття?
Адже хто, як не ми самі повинні показувати іноземцям, що Україна - це не лише пиво у фан-зонах у приймаючих містах і Чорнобиль, але й - Чорне та Азовське моря, простори Чорногори і Свидовця, прохолода Світязя, краса Сіверського Донця, Десни чи Південного Бугу...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.