Чому Віталій Цимбалюк пішов у політичне підпілля

13 червня 2012, 14:36
Власник сторінки
0
607

Ми намагаємося проаналізувати всі політичні «обломи» Віталія Цимбалюка.

Цей молодий чоловік увірвався в політичне життя Тернополя різко і на коні перемоги. Він одразу освоїв всі ази. Йому пророкували недалеке парламентське майбутнє, округ та карколомну політичну кар’єру.

Однак, чомусь він став не публічним, малослівним та пропав зі ЗМІ на довгих майже пів року. Ми намагаємося проаналізувати всі політичні «обломи» Віталія Цимбалюка.

Після тріумфу на своїй виборчій дільниці - швидкої та впевненої перемоги на мажоритарному окрузі політичний тоді ще лідер Орест Муц анонсував Віталія Цимбалюка правою рукою міського голови Надала – секретарем міської ради. Однак, не так сталося, як гадалося. Секретарем став свободівець, і мабуть не тому, що клан Цимбалюків не зміг домовитись, а швидше тому що анонсував призначення Муц – і це стало справою принципу. А для Віталія початком розчарувань та розуміння того, що у політиці немає друзів, а є вічні конкуренти і не завжди вони знаходяться в інших, конкуруючих таборах.

Віталія Цимбалюка  довго «сватали»то на Бучацький округ, та пророкували бій за обласний центр. Але, як бачимо він взагалі пропав з публічного життя міста, з політики, навіть перестав відвідувати засідання сесій міської ради. Та все ж його і досі призначають своїми конкурентами у передвиборчій гонці деякі політики та хочуть рахуватися з його хай не дуже великою але все ж вагою.

Що ж призвело до того, що молодий та амбітний політик пропав з поля зору та з публічного любителя давати інтерв’ю та коментарі зараз він перетворився на політика який не подає і звуку у пресі.

Те, що Віталій Цимбалюк не буде представляти Тернопільщину у парламенті наступного скликання мабуть вже давно та всім зрозуміло. Причин на це багато та всі вони зводяться до того, що він ще надто молодий та має ще час для того щоб посидіти під куполом. Крім усього потрапивши у фактично немилість президента брати Віталію Цимбалюку округ накладно і по грошах (за чутками в округ потрібно вкласти від 2 до 7 мільйонів$), та й зв’язки та позиції Цимбалюків вже не ті. В зв’язку із цими обставинами Цимбалюк-молодший фактично залишився в політичній ізоляції в місцевому осередку Партії регіонів. У тернопільській політичній тусовці стало дуже помітно, що ті які так вірно дружили з Віталієм раніше, тепер, не подають руки та відвертають обличчя від молодого політика. Хоча в часи коли родина Цимбалюків була «на коні» багато місцевих, високих і не дуже, політиків та партійців мали за честь і навіть за обов’язок раз в тиждень запитувати про здоров’я та пити за одним столом чай. Не маючи підтримки в місцевому осередку ПР, ставши «ізгоєм в стаї шакалів», пробувати пробиратися наверх депутатської піраміди не те, що важко, але і не варто. Тож, можливо саме політична ізоляція і стала причиною того, що він не пробує потрапити до парламенту.

Не можна виключати і той фактор, що спостерігаючи політичний цирк молодий та за характером врівноважений політик сам не захотів брати в цьому участь та відмовився від своєї мрії добровільно.

Зрештою має право на життя і версія згідно з якою аналізуючи політичну ситуацію в країні та нестабільні, хиткі позиції, як влади так і опозиції і невідому ще досі долю майбутніх виборів та «розкладів» у майбутньому парламенті Віталій Цимбалюк взяв такий собі тайм-аут до кращих часів, а сам тим часом працює та заробляє, як матеріальні так і політичні бонуси для того щоби гучно увірватися у велику політику так само, як це зробив рік тому.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Партия регионов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.