О Надуманном статусе русского языка и объединении с Россией!

14 червня 2012, 19:20
Власник сторінки
Грузчик
0
584
О Надуманном статусе русского языка и объединении с Россией!

Навіщо та мова, як нічого жерти!


Нескінченні спекуляції про надання статусу другого державного - російській мові набили оскому, дратують і викликають дикий прилив агресії.

 

    Скільки можна тримати людей за «бидло» і на одній псевдо проблемі виїжджати вперед - у світ великої політики.

 

     Кажуть «бородатий анекдот», тобто анекдот застарілий, неактуальний, який став не смішним. Статус російської мови - махровий, бородатий і рафінований до крайнього ступеня.

 

   Від нього, не те, що блювотний рефлекс, від нього «рідкий безперервний стілець».

 

   Найдивовижніше, люди - вірять, люди - йдуть за цим гаслом.

 

   А у партій по типу «Російський блок», «Руська єдність» - інших  гасел немає.

 

   Ось і намагаються культивувати в головах довірливих громадян - російська мова повинна бути другою державною. Але що від цього зміниться? Ви станете більше розмовляти російською? Гадаю, нi.

 

   І навіщо? Країна називається не Росія, не Білорусія, не Казахстан. Хто живуть в Україну - українці (маю на увазі громадянство). Значить, всі зобов'язані розмовляти українською, або володіти досконало. Не вмієш - їдь в країну тієї мови, якою володієш.

 

   Приїхав в США, Італію, Туреччину не знаєш мови? Що робити? Роботу не знайти, ну навіть якщо знайдеш, яка вона буде? Вантажник, будівельник, робітник, кухарка, доглядальниця, повія. І будеш там людиною 4 сорту, черню, непотребом! Так чому живучи в Україну, люди дозволяють собі не володіти українською мови? Чому у людей взагалі з'являється думка, що її не треба вивчати? Їдьте в Расєю, Гондурас і живіть, чого тут живете?

 

   Та й взагалі, яка різниця, яка мова! Головне - добробут, родина, соціальна турбота, сильна правова держава, рівні права і можливості.

 

 Особисто, я, готовий, розмовляти на китайському і їсти локшину, але при цьому жити гідно, в гідній країні з гідним рівнем освіти (нехай на китайському), медицини, і тотальною відсутністю корупції.

 

Я готовий розмовляти арабською, якщо при народженні дитини, йому на рахунок покладуть 50000 доларів і в 18 років відправлять (за рахунок держави) вчитися в будь-яку вишу світу!

 

   Я готовий розмовляти на німецькій, якщо моя зарплатня буде 5000 євро на місяць, а я буду їздити на якісній німецькій машині по якісним німецьким автобанах.

 

   Я готовий розмовляти на івриті, якщо при відвідуванні лікарні мене будуть лікувати найкращі лікарі світу.

 

   А що вибереш ти? Японська мова і новий лексус або російську й іржаве корито під назвою «жигулі»; розмовляти італійською і їсти спагетті в ресторані або російською та копатися на смітнику,  де будеш битися з безхатченками за знайдену пляшку; розмовляти арабською і приїжджати в мечеть на ламборджині з заміської вілли вартістю 2000000 доларів або йти пішки до церкви з однокімнатної квартири, в якій живе 6 людей?!

 

   Вирішувати тобі! Думай!

 

   Думай не серцем - думай мізками! Думай, бо мозком наділений!

 

   Мозок повинен чітко усвідомлювати ідеали на хліб не намажеш, гаслами суп не приправити. Особливо безперспективними і вигідними групі осіб,  які добре на них заробляють.

 

   Бути гарматним м'ясом і виступати шахідом-смертником заради заробітку інших людей - це мета твого життя!? Ще раз - поміркуй!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.