Про свято футболу

20 червня 2012, 09:31
Власник сторінки
політолог
0
534

Якщо абстаргуватися від теми "розпилів", "відкатів" та не до кінця вирішених інфраструктурних питань, то організація безпосередньо матчів Євро-2012 виглядає майже ідеальною.

Як ярий прихильник футболу я не міг не відвідати бодай один матч Євро - 2012. Отже вчора спостерігав гру Швеція-Франція на "Олімпійському".

Можливо, мені пощастило і я не помітив якихось недоліків (за винятком того, що не працював Wi-Fi) , але враження склалися суцільно позитивні:

1. Організатори усунули проблему черг при проході на стадіон (якщо для потрапляння на матч Україна-Німеччина минулої осені треба було вистояти хвилин 40 або лізти через паркан, то зараз все відбувається моментально).

2. Привітні стюарди, готові допомогти порадою за першою вимогою.

3. Прибиральники блискавично прибирають сміття у навколотрибунних приміщеннях. Крім того, щоб народ не смітив,  на вході відбирають "сємки" у "кузмічів".

4. Для купівлі їжі і напоїв тепер не потрібно отримувати на стадіоні спеціальну картку. Це набагато пришвидшує процес та усуває черги, а  також, здається, збільшує виручку фаст-фудів. До того ж існує додаткова опція - у другому таймі пиво приносять для продажу безпосередньо в сектори)

5. До речі щодо пива, то або було занадто спекотно, або ж "Карлсбепрг" на стадіоні відрізнявся за смаком від магазинного в кращий бік.

6. Сама атмосфера на стадіоні була створена дружня та святкова (а якби ще й не рахунок у матчі Англія-Україна... ).

Як же  хочеться, щоб все це залишилося і після Чемпіонату, щоб високий рівень організації матчів існував і для "внутрішнього вжитку", а не лише на показ для іноземних гостей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.