Перемога в турнірі на оновленому майданчику

21 червня 2012, 16:46
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
542
Перемога в турнірі на оновленому майданчику

Дітей треба підтримувати, особливо в їхньому бажанні займатися спортом. Спорт – це здорове суспільство....сказав Ігор Миколайович.

19-06-2012 20:30:04

Козятинська юнацька команда з пляжного волейболу зустрічала на своїй території учасників обласного чемпіонату. На турнір прибули 32 команди з дев’яти міст і районів Вінниччини. Учасників розподілили на дві вікові групи: юнаків 1996-1997 та 1998-1999 років народження.

У результаті дводенних поєдинків визначили кращих волейболістів серед юнацтва області. Перше місце у старшій віковій групі виборола команда №1 міста Козятин, друге – команда №2 Козятина, третє – команда з  міста Жмеринка. Переможці молодшої групи розподілилися так: перше місце – Жмеринка, друге й третє – Козятин.

– Такий список переможців закономірний, – ділиться міркуваннями директор Козятинської дитячо-юнацької спортивної школи, тренер команди з волейболу Лариса Мамедова. – У Козятині і Жмеринці – дуже гарні і стабільні волейбольні школи. Жодного разу збірна області на всеукраїнських чемпіонатах не обходилася без спортсменів Козятинської ДЮСШ.

Зовсім скоро козятинські хлопчики вирушать представляти Вінницьку область у Міжнародному турнірі з класичного волейболу у м. Саки в Криму. Витрати на дорогу команді оплатить Ігор Зубко. А ще недавно почалася підготовка до Всеукраїнської дитячої ліги з волейболу. Ігор Миколайович і тут намагається бути корисним: допомагає проводити навчально-тренувальні збори.

– Пляжний волейбол допомагає потім показати гарний результат в іграх з класичного, – продовжує тренер Лариса Михайлівна. – Коли наші хлопці приходять восени на поле, ми бачимо, як вони професійно зросли під час літніх тренувань і наскільки впевненіше почуваються.

Нагадаємо, що спортивний майданчик, на якому проводилися змагання, доведений до ладу з допомогою голови громадської організації «Наш дім – Вінниччина» Ігоря Зубка.

Два роки майдан використовувався недобудованим. Він не був обнесений захисною сіткою, а пісок, який служить покриттям, втоптувався у ґрунт, розносився вітром і за взуттям. Тренери не раз переживали за безпеку гравців, адже у пляжному волейболі спортсмени виступають босими.

Томі колектив ДЮСШ звернувся за допомогою до Ігоря Зубка, який з радістю надав кошти і організував добудову майданчика. Сюди привезли хорошого дорогого піску, поставили високу триметрову загорожу, щоб м’яч «не тікав» від гравців, встановили нову волейбольну сітку.  

– Спортивний дух має для мене особливе значення, адже у дитинстві я теж займався спортом, – розповідає громадський діяч. – На цьому стадіоні я сам пробіг не один десяток кілометрів, бо ж займався легкою атлетикою.

Дітей треба підтримувати, особливо в їхньому бажанні займатися спортом. Спорт – це здорове суспільство. Він дисциплінує, виробляє цілеспрямованість, відповідальність перед собою, вчителями, батьками, які покладають на них свої найкращі надії, – завершив Ігор Миколайович.


http://nashdim.vn.ua


На відкриття спортивного свята, яке проходило 9-10 червня, прибув із солодкими подарунками кожному учаснику голова громадської організації «Наш дім – Вінниччина» Ігор Зубко. Він став єдиним спонсором чемпіонату.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Спорт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.