Тенденції.

27 червня 2012, 14:56
Власник сторінки
0
507

Погляд у майбутнє.

СЕРЕДА, 27 ЧЕРВНЯ 2012 Р.

                                             Тенденції. Погляд у майбутнє. 
  Основою злагоди будь-якого суспільства є спосіб врегулювання економічних (матеріальних) відносин. 
  Тільки розуміння і постійний контроль(моніторинг) питання власності і дає змогу в той чи інший спосіб підтримувати лад у суспільстві.
  Саме природа продуктивних сил контролює або змушує нас переглядати питання власності.       Ознакою нових продуктивних сил є IT-технології.
  Причини світової кризи беруть свій початок саме звідси. Криза - це ознака того, що процес переосмислення розпочався. Тобто, це така фаза суспільного розвитку, коли одні ще не розуміють(більшість), а меншість (верхівка) вже не здатна зрозуміти в силу існуючого(власного) комфорту потрібних змін. І вік людини  тут значення не має.
  Найголовнішим завданням сьогодення і для України зокрема, є пояснення і усвідомлення того, щоб зміни відбулись у відповідності до вимог буття про власність.   Напрацювати нову модель відносин і об'єднатись саме навколо цієї моделі. До речі, відбирати ні в кого ні чого непотрібно, як відбулось це у 1917 році.
  Як приклад, можна взяти власника телевізора і власника комп'ютера підключеного до Мережі.
  Різниця вже починається з того, що комп'ютер вимагає від власника зовсім іншої якості знань. І найголовніше - змушує власника формувати нову мету його використання. Телевізор, як прилад, використовується лише для передачі і прийому інформації. По інерції ще продовжується боротьа (!)  за  "тлевізійні вежі", виходячи із того існуючого розуміння про власність. І ось ці "телевізійні вежі" нав'язують саме по інерції свої правила поведінки вже існуючому новому - Інтернет(у).
 Саме з появою можливостей індивідуалізації  виникає проблема в першу чергу в системі інвестування. Перегляд правил в системі інвестування обов'язково загострить питання законодавчої ініціативи і власної безпеки. Економічна діяльність і правова безпека - речі взаємопов'зані!
  І в цьому сенсі природа дуже жорстока, коли починає "по'яснювати" і "впроваджувати" свої правила гри. Цей процес можна порівняти з міграцією твариин або птахів, де все залежить від генетичного і фізичного стану кожної окремо взятої тварини чи птаха.
дібний природній відбір у вирішенні назрівших питань соціального устрою у зв'язу з новими можливостями супроводжується кровопролиттям у вигляді революцій. Зрештою, все це плата людей за намагання ставити людський розум над природнім процесом.
 Рзюме. Природа вимагає підвищеного коефіцієнту корисної дії (ККД) від кожної окремо взятої людини. Шляхи вирішення вже два: бити один одному писки (морди), або напрацьовувати нові  форми і зміст співіснування індивідуальностей.
              -------------------------------------------------------------------------------
Патріотам, які бажають пришвидшити процес напрацювання співіснування індивідуальностей, можуть допомогти матеріально. За що їм буде щира дяка від прийдешніх поколінь.
.
 
  


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.