відкрите звернення гр. УКРАЇНИ ГРАБОВСЬКОГО В.Р.до Конституційного суду УКРАЇНИ

03 липня 2012, 22:27
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0

відкрите звернення кожного поважаючого себе громадянина до Конституційного суду ..кожен може проявити громадянську активність і написати листа у КС або ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ...

;Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.

Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування. Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.
( Офіційне тлумачення положень статті 10 див. в Рішенні Конституційного Суду N 10-рп/99 ( v010p710-99 ) від 14.12.99 )

ШАНОВНІ ПАНОВЕ СУДДІ КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ УКРАЇНИ,Я ГРАБОВСЬКИЙ ВАЛЕР"ЯН РОМАНОВИЧ РОКУ 1959 НАРОДЖЕННЯ 6 ВЕРЕСНЯ ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВАС ВИСОКОПОВАЖНІ МУЖІ
в з в "язку з тим, що держава Україна не може забезпечити та відстояти свою та мою честь і гідність як громадянина України згідно ст.3 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ та убезпечити мене особисто від посягань з боку держав-сусідів,впроваджуючи у життя антиконституційний акт-закон  "Про мови нацменшин  в УКРАЇНІ" , а фактично сприяючи створенню на території держави шпіонських підрозділів ,що займатимуться ЛІНГВОЦИДОМ та знищенням мене   як особистості та мого етносу, як носія державотворчої мови ,безпосередньо.В ТАКОМУ ВИПАДКУ ІСНУЄ ПОСЯГАННЯ  НА МОЮ БЕЗПЕКУ ОСОБИСТО ТА БЕЗПЕКУ ДЕРЖАВИ..

Тому звертаюсь до Конституційного суду з відкритим зверненням І ПРОШУ РОЗ"ЯСНИТИ мені чому держава не може забезпечити моє право бути суверенним суб"єктом права, а ставить у залежність від якихось неконституційних утворень типу регіональних об"єднань за якусь там регіональну мову.?..не мова має суб"єктом права ,на мою думку ,а право громадянина має бути субєктом розгляду ...ст. 10 Конституції України чітко вказує, що державною мовою в Україні є українська мова,тому всі мови є другорядні по відношенню до державної і не можуть бути рівними з нею...рівними можуть бути тільки права громадян на володіння тією чи іншою мовою...тому кожен громадянин, що не володіє державною мовою повинен бути або позбавлений громадянства  або йому для відстоювання своїх прав повинен надаватися безкоштовний перекладач з державної мови на рідну мову цього "БЕЗПРАВНОГО"громадянина ...?
прошу відмінити та зняти з розгляду у ВЕРХОВНІЙ РАДІ відповідний законопроект Ківалова -Колєснічєнка"Про мови в Україні",прийнятий у другому читанні 3.07.2012 року.або рекомендувати Президенту УКРАЇНИ накласти вето на цей закон.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.