Націоналіст запропонував депутатам від опозиції зробити харакірі

05 липня 2012, 11:28
Власник сторінки
історик, юрист
0
410
Націоналіст запропонував депутатам від опозиції зробити харакірі

Керівник ГО «Права справа» Дмитро Снєгирьов вважає, що депутати від опозиції повинні зробити харакірі.

Керівник ГО «Права справа» Дмитро Снєгирьов вважає, що депутати від опозиції повинні зробити харакірі.
Керівник ГО «Права справа» Дмитро Снєгирьов вважає, що голодуючи біля Українського дому депутати від опозиції повинні зробити харакірі. 

«Прийняття мовного закону – це факт зради опозиції, оскільки воно не могло відбутися без домовленості з владою Всі ті хто зараз лежить біля Українського дому на розкладачках, не першу каденцію перебували в Раді, вони мали можливість хоча б за 5 років президентства Ющенка прийняти законопроекти , які б українську мова не захищали – .. я це підкреслюю, а розвивали її та популяризували . Захисту, як я вже говорив, українська мова не потребує, вона пережила 476 заборон. Коли ми на Сході Україні створювали бібліотеки, будували українські храми, дитячі табори і зверталися до них за допомогою, жоден з цих депутатів нічого не зробив щоби допомогти нам. Вони не мають права виступати від імені жителів півдня та сходу України, вони нас зрадили, і ми не розглядаємо їх , як захисників української мови, але тільки як зрадників «.

Націоналіст вважає, що опозиція зараз використовує мовне питання заради отримання передвиборних «балів», і заявляє, що спекулювати на святому в особистих цілях недозволено і безчесно.

Також Снєгирьов запропонував голодуючим нардепам покаятися перед народом Україні:

« Права справа «пропонує голодуючим на захист української мови опозиційним депутатам змінити білі пов'язки» Я голодую « на пов'язки з написом» Харакірі «і зробити собі харакірі за кодексом самурайської честі.Якщо ви вибрали білий колір, колір смерті в східній традиції, то зробіть мужній вчинок – встаньте на коліна, покайтеся перед народом України і зробіть собі харакірі . Це не буде акт протесту, підкреслюю, це спокутний акт, покаянний акт, на який може піти тільки людина честі «.

Сайт « Полеміка»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.