Стабільність Януковича

11 липня 2012, 20:21
Власник сторінки
0
392
Стабільність Януковича

ПРОВАЛ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ

   Шановні читачі, хочу привітати вас ще з одною стабільністю!!! За історією Новітньої України, ми вже бачили з вами стабільність Кравчука, яка дуже швидко зруйнувала національне виробництво, розбалансувала потенціал країни.   (останній вислів -"Маємо те, що маємо" ).

   Стабільність - Кучми, являла собою встановлення так званих українських еліт- що далі своїх кишень - зазирали в інші кишені. Винахід нової моделі багатовекторності. Незрозуміле тлумачення основ українського буття.    ( останній вислів - "Україна не Росія").

   Стабільність -  Ющенка, що під помаранчевими гаслами - обдурив народ, український,  поставив його на коліна даючи діагнос - КРИЗА !!!!   (останній вислів-"Бандити будуть сидіти у тюрмах")

   А, от  - Янукович, найбільше вразив тим, що він єдиний з усіх президентів, який під прикриттям, стабільністю, руйнує демократію в країні, знищує - мову, культуру, національну свідомість. Здає  державу.... Вам треба ще докази? Як нам жити, з вами, далі, з цим -  конкретним,   невігласом?!  

( останній вислів - "Не будем говорить о плохом - а лучше зделаем....")

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.