Ігор Зубко подарував оновленому дитсадочку музичний центр

15 липня 2012, 15:00
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
Ігор Зубко подарував оновленому дитсадочку музичний центр

У селі Мар'янівка Хмільницького району відбулася вагома подія – 6 липня тут відкривали дитячий садочок. До цього заклад не працював більше шести років. На відкриття завітали представники....

У селі Мар'янівка Хмільницького району відбулася вагома подія – 6 липня тут відкривали дитячий садочок. До цього заклад не працював більше шести років. На відкриття завітали представники районних і обласних органів влади, численні меценати, спонсори. 
До територіальної громади входять три села – Лісогірка, Червона Володимирівка й Мар’янівка. У кожному є будинки культури, ФАПи, одна школа. А ось садочка дуже бракувало. Збудоване ще наприкінці 70-х років приміщення потребувало капітального ремонту і вимагало значних фінансових вкладень. Однак голова сільської ради взяла собі за мету відновити діяльність дошкільного закладу. В результаті її наполегливих зусиль з районного бюджету було виділено необхідні кошти. Тепер у відновлений дитсадок водитимуть 15 дітей. До речі, у цій територіальній громаді добре налагоджена програма «Шкільний автобус», тому діток у садочок з інших сіл планують підвозити цим же транспортом.
- Ремонт проводився всередині приміщення, ззовні будівлю перекривали, ставили нову огорожу, дитячий майданчик з гойдалками й пісочницею, - розповідає новопризначена завідувачка дитсадочка Алла Іванівна. – Це все робилося за рахунок районного бюджету і спонсорської допомоги. 
Одним із меценатів був голова громадської організації «Наш дім – Вінниччина» Ігор Зубко. Він побував на урочистому відкритті закладу і на прохання керівництва садочку привіз у подарунок музичний центр. 
- Я радий, що така подія нарешті відбулася, - говорить Ігор Миколайович. – Виховання дітей у колективі має дуже велике значення для їхнього подальшого життя. Адже в садочку діти отримують перші уроки спілкування, боротьби за лідерство, вчаться поважати інших і дружньо співіснувати з іншими дітьми. Я сам батько, тому розумію, як хочеться, щоб малюків виховували у гарних і безпечних умовах.
Заклад уже відкрито і майже забезпечено всім необхідним. Однак ще не всі проблеми вирішено, не всі можливості використано.
- Нам бракує ліжечок. У спальні можна поставити більше, ніж їх є зараз. Якщо додати ще хоча б п’ять двоповерхових, то можна було б збільшити кількість вихованців, яких можемо прийняти до себе, - розповіла Алла Іванівна.

http://nashdim.vn.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.