Ігор Зубко подарував музею історії Козятина фотоапарат

15 липня 2012, 15:23
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
Ігор Зубко подарував музею історії Козятина фотоапарат

Побував на презентації й депутат Козятинської міської ради, заступник голови громадської організації «Наш дім – Вінниччина» Ігор Грубеляс.

Нещодавно Козятин відзначав своє 138-річчя. З нагоди свята в місті проводилася низка різноманітних заходів, урочистостей, концерт, дискотека тощо. В музеї історії Козятина відкривали виставку картин Геннадія Матка, київського художника, родом з цих країв, що також вирішив зробити подарунок на іменини своєї малої батьківщини. Побував на презентації й депутат Козятинської міської ради, заступник голови громадської організації «Наш дім – Вінниччина» Ігор Грубеляс. Приїхав із приємною місією – вручити працівникам закладу подарунок від імені голови громадської організації Ігоря Зубка. 
- Коли дізнався, що у музея, що дбайливо збирає й оберігає історію Козятина, немає фотоапарата, вирішив негайно ж забезпечити працівників закладу цим необхідним приладдям, - розповідає Ігор Грубеляс. – Хочеться, щоб історія нашого рідного міста зберігалася якомога повніше й правдивіше. Хочу, щоб наші нащадки через роки не ламали голови над білими плямами і не вишукували всліпу причинно-наслідкових зв’язків між історичними фактами.
Працівники музею сюрпризом дуже задоволені, адже тепер можна без будь-чиєї допомоги наочно відображати важливі події з життя рідного міста і самостійно додавати до музейних фондів нові експонати – фотографії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: благодійність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.