Ігор Зубко: Радий, що завдяки нашим старанням «розквітає»міський стадіон

15 липня 2012, 15:39
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
Ігор Зубко: Радий, що завдяки нашим старанням «розквітає»міський стадіон

- Я радий зробити своєму рідному місту такий подарунок, – говорить Ігор Зубко, – У результаті проведених спільно робіт, стадіон просто таки ожив і розквів. Сподіваюся, городяни будуть задоволені.

Центральний стадіон Козятина перебуває на балансі міського управління освіти і спорту. Раніше він був традиційним місцем проведення урочистостей з нагоди Дня міста, і цього року міська рада прийняла рішення знову відзначати свято у цьому місці. Кошти на ремонт стадіону уже протягом багатьох років, на жаль, не виділялися, і тепер постала нагальна потреба – привести його до належного вигляду. Тому під час обговорення цього питання депутат міської ради, голова громадської організації «Наш дім – Вінниччина» Ігор Зубко запропонував надати особисті кошти на облаштування території головного стадіону міста.
На благодійну допомогу, надану Ігорем Зубком, було пофарбовано всі 960 стільців у глядацьких секторах, проведений поточний ремонт головної трибуни, відновлено відпочинкові лавочки, розчищено зелені насадження. 
- Ззовні стадіон був у досить неприглядному стані. Дійсно, багато років більше, ніж на побілку, не було можливості розраховувати, – розповідає начальник міського управління освіти і спорту Олена Білянець. – Попри це, стадіон відкритий для гостей щодня. На ньому впорядковані футбольне, волейбольне, баскетбольні поля. Тут систематично проводяться спортивні змагання, мешканці міста ходять на ранкові пробіжки.
- Я радий зробити своєму рідному місту такий подарунок, – говорить Ігор Зубко, – У результаті проведених спільно робіт, стадіон просто таки ожив і розквів. Сподіваюся, городяни будуть задоволені. Ми намагалися «підігнати» роботу так, щоб на День міста він виглядав новим та ошатним і тішив очі своїми яскравими свіжими кольорами. Хочу відзначити, що це лише перший етап з відновлення нашого острова. Численні спонсори нашого міста завжди охочіше привозять сюди концерти і шоу, я ж переконаний, що святкувати потрібно тоді, коли місто приведене до належного вигляду. Сподіваюся, що результати моїх старань надовго збережуться для жителів міста.
До речі, зараз ведуться роботи, спрямовані на відновлення пірсу біля міського стадіону. Уже зовсім скоро за сприяння громадського діяча Ігоря Зубка козятинчани отримають спеціально пристосоване, зручне й безпечне місце для відпочинку, купання на березі водосховища.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: благодійність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.