Бути мажором

26 липня 2012, 10:09
Власник сторінки
журналіст
0
542

по-Кіровоградськи

Довго думав, писати чи ні про цей випадок, адже історія досить мутна. Тут викладаю лише факти так. як я їх побачив.
Позавчора прогулювався з подругами містом. Йдучи тротуаром помітили, як на світлофорі зупинився джип. В салоні гучно лунала музика. Коли ми порівнялися з автомобілем, пасажирське вікно відчинилося і водій, що знаходився в салоні, почав слідкувати за нами, повільно їдучи поряд дорогою на червоний сигнал світлофора. Коли сигнал змінився на зелений, він рвонув десь у напрямку вулиці Полтавська. Таке міні-переслідування не варте уваги в принципі. якби все це відбувалося не навпроти будівлі УМВС області. Але це теж ще припустимо в нашій країні. Далі - цікавіше.
Близько півночі я йшов тим же шляхом. Знайомий джип був "припаркований" на проїжджій частині поблизу музичного училища. З нього вийшли два чоловіки (на жаль, прикмет не знаю, якось не надав цьому належної уваги) і розмовляли з молодою велосипедисткою в довгій футболці і кашкеті, явно заграючи до неї. Рядовий випадок, але далі стало не смішно.
Десь хвилин за п'ять міг спостерігати шокуючу картину: велосипедистка без футболки (!), лише в бюстгальтері і коротких шортах чи то взагалі в трусиках їхала вулицею Велика Перспективна (центральна вулиця міста, для немісцевих), а позаду їхав той же джип, мигаючи фарами і, то підрізав велосипедистку, ледь не торкаючись заднього колеса бампером, то трохи відставав і сигналив. З салону лунав сміх. Велосипедистка звернула з Перспективної на проспект Комуністичний, джип поїхав за нею і я втратив їх з поля зору. Як далі розвивалися події, не знаю.
Невідомо мені також, хто ця дівчина і в яких вона стосунках з тими чоловіками - можливо, це просто дружня витівка в стилі "джакесів", можливо - ні. У всякому разі те, що так можна поводити себе в центрі міста, знову-таки перед тим же будинком УМВС викликає здивування.
Така от замітка.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: МВД,мажоры,Кіровоград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.