НИТКА

29 липня 2012, 07:01
Власник сторінки
0
549

Тепер охарактеризуємо документ з точки зору літературної нитки.

Тепер охарактеризуємо документ з точки зору літературної нитки.

 

Воно може бути як літературно-гротескного типу так і фламастерно-кремового.З цих понять можна виділити дві підсистеми матриць які можна розкласти за рядко-стовпчиком і з цього всього зробити висновок шо динозаври їдять склосир, і через це вони не існують в епоху інформаційного суспільства так як гомо сапієнс їдять синусоїдні тхорячі билинки від велосипедних колонок які можна купити в небі на 7 поверсі ( 3 прилавок вкось справа через викось) Але якщо пан Марабу не продає цього всього то чому резус-фактор живе до 50 років? А на це питання вам відповість пан День!Пан День скажіть шось! - Так! Це я! Це точно!

 

Але Пан день, як би цього не хотілось не може висловити свою рибну позицію та картопляно-деревяну думку щодо резус-фактору, бо той літає занадто високо під столом. Можна розглянуту цю нейронно-волокнисто-анальну проблему з іншого боку, а точніше теорій та положень ложко-кастрюльно-балконного вчення Фрідріха Енгельса, що пригав на самокаті в синюшному стакані. Втім, як би не прилетіли хрущі та страуси, які зїли не лише стакан, а й косічку, то Архімед не зміг би дійти до висновку щодо плакату апельсинового. Тому можна зробити висновок, що це все занадто синювато.

Відповідно до цього висновку можна зазначити, що принтер скаче в калюжі без тросу, бо той в банці. Без таких досягнень та мармонів це було б не можливо, того шо  волива. Та засмажені бики, що висирають буряки. Разом це все складає розетку з пудінгом. Зробвши історичний аналіз всього вищезгаданого,  я можи прогнозувати подальший розвиток галузі ДОВБОЇБИЗМУ.

 

Так, теорія довбоїбизму на даний час відіграє ковролінову роль у системі лебедиків. Тому, що стакан який має два отростка через вуха не має достатньо прав на рішення цієї матричної кози ляки, через це робимо висновок шо козак Мамай не був у Ярмолинцях.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: литература,наука,козаки,международные отношения,історія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.