Балотуюся у народні депутати за списком «УДАРу Віталія Кличка»

14 серпня 2012, 06:24
Власник сторінки
0
582

Прошу підтримати мене на виборах.

Передвиборний з’їзд «УДАРу Віталія Кличка» затвердив мене під № 46 у партійному списку.

Не писав про це з огляду на те, що люди і так були проінформовані, а вінницькі ЗМІ неодноразово це коментували, вираховуючи перспективи партії та окремих кандидатів.

І все ж хочу зауважити наступне.

Перемога команди «УДАРу Віталія Кличка» – це шанс України зробити рішучий поворот на демократичний, євроорієнтований, стабільний (як би це слово не було останнім часом дискредитоване) і прогнозований шлях розвитку.

Впевнений у цьому, оскільки політична система у нашій державі перебуває на межі абсолютного відчуження від суспільства. А це лавиною тягне за собою соціальні, економічні, культурні проблеми і негаразди.

Як можна розвивати промисловість, якщо єдиною лінією державної політики є максимальне викачування грошей з підприємств і підприємців?

Як можна забезпечувати (і навіть обіцяти) високі соціальні стандарти, коли виконавча влада свідомо не виконує власні зобов’язання перед людьми? Передвиборчі «подачки» – це не соціальні ініціативи, а вид політичних технологій. Усе те, що роздається людям впродовж виборчої кампанії, буде відібрано у них після дня голосування у максимально стислий термін. Хотів би я помилитися, але усі останні вибори доводили цю неприємну істину.

Чи одержить культурний розвиток України потужного імпульсу, якщо політтехнологи використовують культуру і духовність з єдиною метою – нагнітання істерії розколу України та маніпулювання свідомістю людей для досягнення результату на виборах?

Найбільшу проблему я бачу у тому, що до влади знову рвуться усі ті, хто перебував при ній останні 20 (та й більше) років. І абсолютно очевидно, що вони є нездатними забезпечити бодай прийнятний розвиток нашої країни.

У людей панує зневіра в усій українській політиці, і зневіра цілком обґрунтована. Однак це розчарування – саме у політичній системі і у «старих» політиках.

Ми пропонуємо нові стандарти політики – чесність і відкритість.

Простий приклад – наш з’їзд. Ми оприлюднили список і голосували за кожного кандидата-мажоритарника. Порівняйте це зі з’їздами інших партій, результати яких стали відомими лише у день подання списків у ЦВК. Це – їхній стиль, і змінювати його вони не будуть. Ніколи.

«УДАР» підписав угоду з рухом «Чесно», взявши на себе зобов’язання додержуватися критеріїв відбору кандидатів та принципів ведення виборчої кампанії.

«УДАР» відмовився від ведення виборчої кампанії шляхом поливання своїх опонентів брудом, запропонувавши, натомість, виборцям оцінити нашу програму і наших кандидатів.

«УДАР» згуртував у власній команді представників усіх регіонів України, не даючи перевагу жодному з них. У тому числі і столиці.

Тож я прошу усіх, хто мене знає, з ким я працював, кому допоміг і сприяв у його справі підтримати мене і партію «УДАР Віталія Кличка» на парламентських виборах 28 жовтня 2012 року.

Перемога «УДАРу» – це перемога Вінниччини, яка одержить власних представників у парламенті.

Перемога «УДАРу» – це перемога принципів відкритості в українській політиці.

Перемога «УДАРу» – це перемога України.

Вірю, що так і буде.

Голова Вінницької обласної організації

«УДАРу» Віталія Кличка»

Ігор Ткачук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Кличко,УДАР Віталія Кличка,Європейська інтеграція,рух Чесно,Вінниця,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.