Я теж іудам руки не подам.

18 серпня 2012, 18:09
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0

Я не прихильник Партії регіонів, та вона показала приклад «майданним побратимам», як потрібно підтримувати свого Президента, ще й висуванця мафії. Учіться, фальшиві демократи!

 Написати цю статтю я надумав, коли прочитав в Інтернеті:  « Кличко-керований політик. Йому я навіть руки не подам – Лановий».  http://gazeta.ua/articles/politics/_klichko-kerovanij-politik-jomu-ya-navit-ruku-ne-podam-lanovij/450592.  В ній Лановий таврує  Кличка за те, що майже рік Віталій користувався його професійністю, а в прохідний виборчий список не включив. Наскільки треба бути інтелектуально убогим, щоб намагатися виторгувати місце в списку за рахунок своїх утопічно-економічних розробок, в якості яких, мабуть, сумнівався і боксер… Та хіба такий тільки Лановий? Проглянув газети, подивився телепередачі, почитав Інтернет –  їх же тьма! Та всі чесні, вболівали за народ, а  їх ігнорують…Відчуваю, що Кличко теж не ангел (пригрів Геращенко, Гурвіца, Наливайченко, Куніцина,..), як політик - молодий, ще не розуміє – хто зрадив раз, зрадить і вдруге…

Читаю статтю  Максима Петрака (газета "День" за 27.08.2010 року), в якій названі  перевертні, що зрадили "Нашу Україну" і единого патріотичного Президента -українця, обраного народом, а не мафією (себто, зрадили нас, Майдан, Європейській вибір, українську мову):  "Кінах, Тарасюк, Герасим'юк, Лижичко, Катеринчук, Беспалий, Стретович, Ключковський,   Микола  Мартиненко, Коваль (Рух), С. Довгий,  Чернрволенко, Трет'яков, Жванія, Князевич, Анатолій  Матвієнко, Оксана  Білозір, Роман .Зварич, Омельченко (екс-мер), ВОЛОДИМИР ЛАНОВИЙ, Головатий, Волков (баскетболіст)».  Не думаю, що вони так поступили  по недомислію - хтось же заохочував ці  зради?

Я не прихильник Партії регіонів, вона така ж корислива, зухвала і цинічна, як КПУ (одного тіста книші), та вона показала приклад «майданним побратимам», як потрібно підтримувати свого Президента, ще й висуванця мафії. Учіться, фальшиві демократи! Українська політика – це безперервна зрада. Всі, хто  зрадили Чорновола - присмокталися до Ющенка, щоб теж зрадити! Народ (не мафія!) обрав Президента , а перевертні і недруги України його топтали за те, що українець, патріот, не прогибався перед Москвою.

 Розпочала вакханалію Тимошенко після «дружньої» бесіди з Путіним у березні 2005 року,  «угледів» корупцію в оточенні Ющенка, та пішла на провокацію, зібравши політиків-перевертнів (Турчинов, Томенко, Зінченко, Гриценко, Піскун, Бродський) на «таємну» раду з метою відсторонення Президента. Це й стало початком розколу правлячої коаліції «Сила народу» і переможної ходи ПР і КПУ до влади. Привожу, як цинічно і брехливо подає наслідки цієї зради офіційний сайт Юлії Тимошенко (http://www.tymoshenko.ua/uk/page/about): «У вересні 2005 року у результаті штучно створеної політичної кризи з боку оточення голови держави команда Юлії Тимошенко йде з влади» (найнебезпечніша брехня – це трохи викривлена правда).

 Ситуація для України ще погіршилася після виборів 2006, коли парламент  по партійним спискам  окупувало «Хамове плем’я». Рейтинг Верховної ради невпинно падав – люди переконувалися, що дев’ять партійних депутатів з десяти недостойні називатись народними. Не вистачить і декількох  сторінок, щоб перечислити прізвища всіх політичних пристосуванців, екс-кадебістів, амбіційних перевертнів, які за підтримки ПР і КПУ на протязі 5 років саботували всенародно обраного Президента Ющенка (ганьблять і сьогодні). Та БЮТ і «Наша самооборона» ще й делегували  у 2010 році до провладної більшості десятки «тушок», чим допомогли  Януковичу  повністю узурпувати владу.

 В 2007 році Уряд був сформований за  квотним принципом.  Де, в якій країні можливо таке, щоб члени Уряду за квотою Президента  ввійшли в протистояння з ним?  Він що, не хотів до Європи? говорив ідіотизми? причащався в патріарха Кірила? насаджав «руський могучий»? плазував перед Путіним у газовому питанні? привласнив «Межигір’я»? здав Севастополь? ув’язнив Тимошенко і Луценка? ганьбив пам’ять убієнних Голодомором? оточив себе сталінською охороною? не відроджував народні традиції? не бажав примирення червоноармійців і вояків УПА? посварився з Євросоюзом? дозволив землякам -сумчанам займатися казнокрадством? призначав проімперських міністрів? намагався розколоти Україну? хихотів би перед Путіним у відповідь на його принизливу для України зустріч з байкерами?..   Та міністр Луценко клюнув на «макуху» Тимошенко – зрадив Президента, ще й непристойними витівками ганьбив державу.

 Де, в якій країні можливо таке, щоб політичне об’єднання, керівник якого підписав ганебні газові угоди, на протязі чотирьох років не покаялось в зраді національних інтересів? (не покаялись і корупційні пристосуванці нинішньої більшості за не менш ганебні Харківські угоди)...  Що ми за народ такий, що дозволяємо знову і знову корумпованим перевертням самообиратися по змовницьким, антинародним виборчим законам?

 Ще вислів з того ж сайту: «24 жовтня 2009 року на Майдані Незалежності в Києві IX з'їзд Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", на якому були присутні делегати і близько 200 тисяч вільних громадян незалежної України, висуває Юлію Тимошенко кандидатом в Президенти» (200 тисяч – це піар, масовку  звозили й за гроші). Та на скільки б’ютівське, олігархічне зібрання корисливе і далеке від народу показало ув’язнення Тимошенко – королева то гола!. Бутафорна клятва кількох десятків однопартійців, квола підтримка  заохочених  Газпромом європейців і - байдужість людей. Така народна «нагорода»  за зраду  Майдану!..  Та вони не каються  і  продовжують засмічувати наш мозок абсурдними поясненнями: «Після того, як Віктор Янукович, застосувавши механізми масових фальсифікацій результатів виборів Президента по всій Україні, прийшов до влади, Юлія Тимошенко йде в опозицію».

 Такій «опозиції» я руки не подам.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.