Суддя відмовляє рідним в побаченні з кандидатом-політв`язнем Ігорем Мосійчуком

06 вересня 2012, 19:53
Власник сторінки
0
343

Суддя Юрій Бурбела відмовляє рідним в побаченні з кандидатом-політв`язнем в Народні Депутати Ігорем Мосійчуком

Сьогодні, 6 вересня, дружина кандидата в Народні Депутати по одномандатному округу №94 (Васильків, Обухів) Ігоря Мосійчука – Ганна Мосійчук прийшла до судді Києво-Святошинського районного суду Юрія Бурбели з проханням надати дозвіл на чергове побачення із своїм чоловіком. У відповідь Юрій Бурбела поставив резолюцію “ВІДМОВИТИ” зі словами “Побільше жалійся своїй Лутковській” (Валерія Лутковська – Уповноважена Верховної Ради України з прав людини). Після цього за наказом судді Бурбели співробітник спецпідрозділу “Грифон” у грубій формі виштовхнув із кабінету Анну Мосійчук та її доньку Христину Мосійчук. Це є нічим іншим як порушенням прав як підсудного Ігора Мосійчука.

Нагадаємо, що 29 серпня Вища Кваліфікаційна Комісія Суддів відкрила дисциплінарне провадження відносно судді Києво-Святошинського суду Юрія Бурбели, який розглядає кримінальну справу так званих “васильківських “терористів”, по обвинуваченню активістів Соціал-Національної Асамблеї Ігора Мосійчука, Сергія Бевза та Володимира Шпари в готуванні до терористичного акту. Нагадаємо, що Валерія Лутковська взяла під особистий контроль дотримання прав підсудних Ігора Мосійчука, Володимира Шпари та Сергія Бевза у резонансній справі так званих “васильківських “терористів”.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.