Вмбори-2012. А водомети - для надійності.

08 вересня 2012, 07:11
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
354

Влада зрозуміла і усвідомила основну причину помаранчевих подій 2004 року – це розбіжності в результатах другого туру президентських виборів по даним екзитполів і «підрахуїв».

Після літніх канікул вся пропагандистська машина  знову включилась в роботу. 7 вересня дивився на Першому телеканалі «Шустер Live» й остаточно переконався, що народ України вибори-2012 програв ще в листопаді 2011року, коли 366 партійних карток «удосконалили» виборчий закон. До Верховної Ради потраплять висуванці правлячої мафії через ПР, КПУ, КОД, «Удар». Мафія  різними  заохоченнями  підімне під себе депутатів від цих партій, ще й мажоритарників - скільки потрібно, щоб змінювати Конституцію в парламенті, залишивши частину фальшивих демократів у керованій опозиції  для підтримки протистояння в суспільстві, та пустих і набридлих суперечок на телеканалах за «добробут» народу...  Демократія! 

Після виборів нинішній неповний «демократичний» паханат стане зовсім повним, як в Білорусі, Казахстані, Росії.  Пам’ятаю, як «Хамове плем’я», що потрапило за  партійними списками до парламенту в 2006 році по антинародному виборчому закону та переобрало себе в 2007, намагалося в 2009 злитися в одне корумповане стійло, та цьому завадив Ющенко – єдиний Президент з державницьким мисленням, налаштований на компроміс, без чого демократичне суспільство неможливе.  Після  виборів – 2012 протистояти мафії зміг би «Удар» разом  з оновленою «Нашою Україною» і «Свободою», та в нас не вистачить здорового глузду обрати ці партії до парламенту, та й влада не допустить...  А без підтримки цих партій у Кличка один вихід – примкнути до владної більшості, бо  затопчуть, як затоптали Ющенка. 

 Про це вже сьогодні  попереджають запрограмовані дані соціологічних опитувань. Про це об’являть прихватизовані  екзитполи в день голосування. Це підтвердять мокрими печатями окружні виборчі комісії. Про це говорить диригент Чечетов, який впевнений, що оркестрантів буде 300 з гаком, мабуть, вже знає всіх  поіменно.  Задля цього сидить Луценко, щоб ми, лохи, повірили оправданням політичної мафії, що тільки з-за таких кримінальних справ демократичні країни не визнають вибори лігитимними. Та хіба можливі лігитимні  вибори при нелігитимних  виборчому законі,  президенті, парламенті?... 

Влада зрозуміла і усвідомила основну причину помаранчевих подій 2004 року – це  розбіжності в результатах другого туру президентських виборів по даним екзитполів і «підрахуїв», тож більше на цьому вона не спіткнеться. Технології поглибленого фальсифікування  вдало обкатані на виборах у 2010 році (президентських – січень-лютий,  до місцевих рад – жовтень)...  А водомети – для надійності.

Та я вже не попереджаю - тільки застерігаю!!!     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.