В Приватбанку працюють лише українофоби?

11 вересня 2012, 19:38
Власник сторінки
Викладач, кандидат фізико-математичних наук
0
424

Співробітники Приватбанку категорично відмовляються спілкуватися українською

Кілька днів назад дзвінок на мобільний. Телефонують із Приватбанку. Панянка на тому кінці проводу (умовно) починає щось розповідати російською. Прошу перейти на українську. У відповідь повне ігнорування, розповідь про щось російською продовжується. Пояснюю пані, що я не розмовляю російською, якщо вона хоче щось зясувати, може зробити це українською. Реакції знову ніякої. Перериваю з’єднання.

Через кілька годин знову дзвінок з того ж номера. Мені нагадують, що телефонують повторно і знову починається розповідь про щось російською. Пояснюю, що в Україні державна мова – українська і з клієнтами треба розмовляти державною і лише в тому разі, якщо їх просять або клієнт розмовляє іншою мовою, перейти на цю мову. Пані знову робить вигляд, що не чує. Перериваю зєднання.

Через два дні дзвінок втретє. Не повірите, але вся історія повторюється втретє. Прошу панянку з Приватбанку більше мені не телефонувати, поки керівництво Приватбанку не навчить співробітників, як працювати з клієнтами.

Тепер от думаю: а може то  установка від керівництва Приватбанку ігнорувати українців? То може у відповідь українцям ігнорувати Приватбанк?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ПриватБанк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.