Де за владу воюють партії олігархів - там ніколи не сформується нація і народ !

13 вересня 2012, 03:47
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
610
Де за владу воюють партії олігархів - там ніколи не сформується нація і народ !

Партії у боротьбі за владу розділяють народ на ворогуючі - конкуруючі частини. У той же час влада єдина. Потрібно зробити навпаки: владу поділити на частини - гілки, а народ об'єднати в моноліт.

  Хто дав право всім - навіть злодіям утворювати партії та захоплювати державну владу, якщо закони про вибори влади і про політичні партії мають належати до конституції, а її має право приймати тільки народ ?

У свій час всесвітньо - відомий банкір Rothschild сказав:   “Give me control of a nation's money and I care not who makes the laws.” ......  означає:    "Мені байдуже, яка у вас влада, якщо я володію фабрикою, яка друкує для вас гроші ... "   

Саме світові банкіри - фінансові монстри придумали спосіб захоплення влади з допомогою партій. Вони прекрасно знали, що перевагу завжди буде мати політична партія, яка найкраще фінансується. Захопивши всю владу, вони отримують право друкувати гроші - це насправді могутня влада, але про неї в конституції ні слова не написано !  Ось для чого утворюють партії - для захоплення влади ! 

Вибочі списки від політичних партій - це списки невідомих посередників.                                                                    Вибори мають бути прямими, тобто виборці повинні голосувати безпосередньо за кандидатів. Однак в Україні, в порушення цього важливого - закріпленого нормами міжнародного права принципу виборів, придумали голосування оптом - за невідомі партійні списки. Тим самим ми віддаємо право обрати владу невідомому посереднику, який може привести до влади будь - кого.                                                                   

Якщо партію фінансують злочинні елементи, то насправді ця партія - це організована злочинна група. Чи ви знаєте хто фінансує партію вашого вибору ? Голосуючи за списки від партій, народ насправді передає свої права керівництву партії, яке виконує волю тих, хто фінансує цю партію. Донори наймогутніших партій - це олігархи, які обманули - пограбували народ в процесі приватизації.                                                                                     

Це нечуване шахрайство було зроблено з допомогою законів, які приймали ручні законодавці - партійні депутати ВР. Зараз ця партійна система влади потрібна олігархам для того, щоб справжні патріоти -представники народу не прийшли до влади, не повернули державі вкрадене і не притягнули їх  до відповідальності за злочини перед народом.

 Що таке справжня демократія.  Люди мають розуміти, що владу народу можна встановити лише при наявності прав народу записаних в Конституції. Основне право Народу - на референдум - практично заборонено партійними "слугами народу" (стаття 72 нав'язаної нам конституції Кучми).  Тому наразі ми маємо фактично владу партій у Верховній Раді, яка є частиною фундаменту тоталітарного режиму.

 Саме право народу на референдум про довіру владі - це єдиний ефективний спосіб зробити владу залежною від народу.  Це право означає, що народ може звільнити владу, яка погано працює ..............  Саме право народу на референдум і є основною ознакою справжньої демократії !  

Що таке псевдо - демократія. Під демократією люди розуміють право народу обирати владу. Але цього ще не достатньо - не можна давати право голосу дурням, бо вони оберуть собі подібних. ................. Правильний вибір можуть зробити тільки люди компетентні, яких не так вже й багато.

 Галасування мільйонного електорату в процесі виборів законодавців - це псевдо - демократія.                          Ще тисячі років тому застосовували різноманітні виборчі цензи для того, щоб надати право голосу розумним громадянам. Зараз це право надають навіть ув'язненим.  Як можуть такі особи зробити вільне волевиявлення, якщо вони позбавлені волі 

Висновок:  необхідною умовою справжньої демократії має бути утворення (100 тисячного наприклад ) корпусу конституційних виборців, які здадуть екзамен на компетентність - будуть відповідати певним вимогам - критеріям. Тільки вони будуть мати право голосувати від імені всього Народу. ......................  Тільки тоді можна буде забезпечити якісний результат виборів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Верховный Совет,переворот,вибори,влада,партія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.