Пане Генерал, так що у Вас з проституцією?

14 вересня 2012, 15:14
Власник сторінки
журналіст
0
405

У середу, 12 вересня 2012 року о 10:00, відбулась прес-конференція під назвою "Єдина опозиційна команда звільнить Київ від окупаційної влади".

Опозиціонери вкотре заявляли перед журналістами про те, що врятують Київ та Україну від нинішньої влади, від корупції, від цензури і т.д. Протягом усієї прес-конференції так і хотілось спитати – а що ж ВИ робили, коли самі були при владі? Чому не використали дане народом право керувати і впроваджувати свою програму?

Серед  виступаючих був також колишній головний міліціонер міста Києва Віталій Ярема. Відставний генерал йде кандидатом в народні депутати по 212 округу від Об’єднаної Опозиції. Пан Віталій, як «страж закону», презентував напрямок програми Об’єднаної Опозиції по боротьбі з корупцією. Все, що він запропонував – це створення ще одної державної структури  - Антикорупційного бюро з представництвом у кожному регіоні України. Тобто, з’явиться ще один державний орган, який визначатиме, чи займається корупцією інший державний орган, чи є вчинок певного чиновника корупційним. Невже, опозиціонери й справді думають, що ще один державний орган врятує країну від корупційної чуми? Особисто я дуже сумніваюсь. Єдине, що дасть нам це Антикорупційне бюро,  - нових чиновників та нові хабарі, адресовані працівникам даної структури.

Одною з журналісток було задане питання, чому пан Ярема не боровся з корупцією, коли був начальником міліції у місті Києві. Віталій ухилився від запитання. Відповів, що за його керівництва міліція не брала участі у виборчому процесі і це його головна заслуга. Натомість, як заявив Ярема, нинішня влада тотально використовує міліцію на виборах. «А що робила міліція у 2008 році за Вашого керівництва, коли Черновецький роздавав пайки?» - прозвучало наступне запитання. Ярема переадресував відповідальність на прокуратуру. Мовляв, він все зробив, що від нього залежало…

Наступне питання стосувалось підвищення зарплат держслужбовців вдвічі. З яких надходжень до бюджету мають зрости зарплати держслужбовців? Чи не за рахунок легалізації проституції, яку Ярема підтримував у 2006 році на прес-конференції в УНІАНі? Пан Віталій не відповів на поставлене питання. Лише зазначив, що пропонує підняти зарплату та прожитковий мінімум до 2400 грн. для усіх громадян. Саме з надходжень від податків на зарплати громадян, він і планує підвищувати зарплати держслужбовцям. На практиці це означає лише одне – в Україні збільшиться кількість зарплат у конвертах. Держслужбовці так і не дочекаються обіцяного зростання. 

Що ж, змушений визнати, що Об’єднана Опозиція в обличчі Яреми, не зможе забезпечити дарничанам надійного представника народу у Верховній Раді. Тим паче, що темних сторінок в біографії пана Яреми чимало – від лобіювання інтересів страхової кампанії «Княжа» в системі ДАІ, до продажів керівних посад у його структурі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Дарница,опозиція,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.