Гопак вже рекламують

24 вересня 2012, 09:13
Власник сторінки
журналіст, політолог
0
502

Експорт українського мистецтва до Європи


Дуже подобається нова телевізійна реклама МТС із олімпійським чемпіоном з боксу Олександром Усиком. Хоча й дивно, що російський оператор мобільного зв’язку популяризує таким чином український спорт. Але, що не зробиш заради грошей та уваги потенційних клієнтів. А в Україні така реклама викликає лише позитивні емоції.
В рекламі МТС Усик спілкується з хлопцем, а потім малеча просить його навчити гопака і нащадки запорожців синхронно виконують козацький танець.

Нагадаю, що українські боксери на останній Олімпіаді в Лондоні завоювали більше будь якої збірної золотих і іншого ґатунку медалей. Наші атлети – О. Усик та Д. Берінчик мали на головах козацькі оселедці і після своїх перемог танцювали гопак прямо в ринзі. До речі, Олександр капітан боксерської збірної України і родом з українського Криму.

Усик гопак
Олександр Усик експортує гопак в Туманний Альбіон

Берінчик гопак
Деніс Берінчик святкує перемоги козацьким танцем
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.