Підтримати Свободу!

26 вересня 2012, 14:22
Власник сторінки
0
483

Більшість має бути проукраїнська.

Всім привіт! Те, що я хочу сказати, достатньо очевидно.

Введення 5% порогу для проходження в Раду може зіграти на руку проукраїнським силам. Для цього декільком керівникам опозиційних сил, які декларують сьогодні відданість ідеям протистоянню режиму Януковича потрібно зробити просту і цілком логічну річ. Їм треба довести, що вони ідуть у Раду не за місцями (які розписані і розпродані під конкретних осіб), а з ціллю формування справжньої дійової опозиції і закликати частину своїх симпатиків голосувати за Свободу Олега Тягнибока, навіть у мінус своїм "дорогоцінним голосам".

З огляду на останні рейтинги (я розглядаю не тих хто зараз на верхніх рядках списку), біля прохідного порогу стоять 2 партії. Свобода (близько 4,2%) і Королевська (близько 3,5%). Особисто для мене не виникає вибору за кого з них проголосувати.

Я хочу попросити інших, тих хто буде читати цей запис і хто вважає, що клан Януковича має піти - навіть якщо Ви не повністю поділяєте погляди Тягнибока, але симпатизуєте опозиції, проголосуйте за Свободу хоча б для того, щоб його відсотки дістались опозиції, а не розчинились в загальній масі! Я не являюсь 100% прихильником ідеології Свободи, мені ближчі більш стримані погляди, але я вважаю що 11 депутатів від Тягнибока (а саме стільки буде у нього за умови проходження 5% бар"єру)  будуть тією силою, яка буде послідовно і чесно відстоювати інтереси нашої Держави, а розподілившись по 2 голоси між іншими п'ятьма партіями, вони стануть просто статистикою.

З мого боку це також заклик до Турчинова, Яценюка, Кличка та Гриценка - це люди яким особисто я дуже хочу вірити, - подумайте не про свої особисті амбіції та інтереси, а про інтереси України! Ваші партії проходять в Раду, зробіть же так щоб і Свобода була представлена у владі! Доведіть, що вам важливі не місця, а спільна ціль.

А ціль у нас одна.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.