Духовність, віра, національність, мова і взагалі

02 жовтня 2012, 10:01
Власник сторінки
0
287

Як відомо, людину від усіх інших живих істот вирізняє мова і душа, духовність.

З раннього дитинства маленька дитина чує голос матері та батька, пісні-колисанки, молитви, казки бабусі та оповіді дідуся про старі часи. Мова – це чисте джерело, яке живить людську душу та допомагає їй, зрозуміти себе, навколишній світ й суспільство, в якому вона живе.

Разом із родинним гніздом, власним домом людина навчається любити та поважати свою Батьківщину, свій народ, його історію та видатних діячів, його культуру та мистецтво. З дитинства кожен з нас починає ідентифікувати себе зі своєю нацією, власною країною й усвідомлювати себе частиною свого суспільства. Без мови – немає нації, немає народу.

Не можна переоцінити значимість духовності у вихованні молоді, як громадян своєї країни. А справжня духовність, звичайно, базується на вірі. То ж як так сталося, що на нашій святій землі, де Великий князь Володимир хрестив Русь, нині відрікаються від віри своїх прадідів та віри взагалі? Чи добре це? Чи на користь такий «прогрес» нашим дітям? Без віри, без душі, без духовності , без совісті – у суспільстві починають панувати цинізм та беззаконня. Адже навіщо шанувати закон, який можна обійти, та владу, яку можна купити?

Чи можливо змінити існуючу ситуацію на краще? Ліберальна партія України переконана в цьому і виступає за створення сприятливих умов для відродження духовності Україні, як фундаменту загальнолюдських цінностей.

Ліберальна партія України виступить з ініціативою перед православним світом щодо отримання містом Києвом статусу: «Київ - духовна столиця православного світу», не порушуючи при цьому прав і свобод представників інших християнських конфесій та інших релігій. Якщо ви поділяєте цю думку, голосуйте за Ліберальну партію України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: выборы 2012,Ліберальна Партія України,ЛПУ,Либеральная партия Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.