Розвиток і допомога дітям-геніям (індиго)

09 жовтня 2012, 13:27
Власник сторінки
0
199

Від природи усі малюки обдаровані.

Але подекуди, і не так вже й рідко, на світ з’являються діти із певними фізіологічними, психологічними, екстрасенсорними відхиленнями, із високорозвиненими душами. Це – генії, люди-індиго, свідомість яких дозволяє їм втручатися в утаємничені процеси формування почуттів, тіла, думок. Люди такого типу здатні впливати на явища за своїм розсудом. У їхніх більш розвинених душах - більший енергетичний потенціал, подвоєна сила, живучість, посилений імунітет, ніж у звичайних людей. Але дітям-індиго від самого народження потрібні особливі умови розвитку і навчання. В іншому випадку може статися внутрішня психологічна виснаженість й саморуйнування.

Важливо розуміти природу геніальної дитини, розробити і втілювати індивідуальні програми навчання основам знать, освоєння прийомів біоенергетики і медитації. Треба розвивати природні здібності дитини, формувати стійкий і правильний світогляд особистості. Так дитина пізнаватиме сенс життя, набуватиме високої духовності, запасу знань, що допоможе їй за мірою сил і можливостей змінювати світ. Необхідно створювати умови для творчості дитини, дати їй можливість бути творцем. Варто поважати маленького генія, дружити з ним.

Суспільство оновлюється, набуває життєдайних сил, збагачується енергетикою нового покоління дітей, і система дошкільної, шкільної, вищої освіти має бути готовою до цього.

Ліберальна партія України виступає за надання якісної (конкурентоспроможної) освіти кожному громадянину України впродовж усього життя - на рівні провідних країн світу. Якщо Ви підтримуєте ці ідеї, голосуйте за ЛПУ 28 жовтня 2012 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: лібералізм,вибори -2012,Ліберальна Партія України,ЛПУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.