Закон про вибори - це витончений шедевр шахраїв, у якому не менше 15 трюків.

09 жовтня 2012, 22:53
Власник сторінки
Юрист, автор радикальної програми реформ і нової Конституції України.
0
703
Закон про вибори - це витончений шедевр шахраїв, у якому не менше 15 трюків.

Словоблуди світового рівня з допомогою телевізора пошили в дурні цілі народи, переконуючи їх, що найвище досягнення демократії - це ставити галочку на анонімний кусок паперу !

Як тут не згадати анекдот. Прийшов гуцул на вибори. Дали йому конверт з бюлетенем і показали ящик, куди вкинути. "Може би я подивився, що там є у конверті ? " - запитав старий голову комісії. " Не можна - відповів той строго. Це таємниця голосування ! " ... ( найважливіша інформація в кінці статті )
Питання 1:  чи є документом - доказом волевиявлення анонімний бюлетень, на якому немає прізвища виборця, а взамін підпису виборець має ставити анонімну галочку - відмітку ?   
Логіка юриста: якби вас запросили до нотаріуса, дали прочитати договір купівлі - продажу вашої квартири, у якому навіть не вказано прізвище продавця, попросили поставити відмітку навпроти покупця. Чи означає це, що ви продали свою квартиру ? Ні звичайно ...  скажете ви. Там має бути мій підпис ще й завірений печаткою нотаріуса ! То чому мільйони людей ідуть на вибори і віддають свій голос шляхом імітації волевиявлення - виборчого фарсу,  який придумали політичні пройдисвіти з метою захоплення влади ?  Де розум цих людей ? Чому дивуватися, що протягом 20 років існування держави "обираємо" злодіїв та їх слуг.
 Відповідь 1: бюлетень як документ не може бути анонімним - повинен мати реквізити особи - П.І.Б. того, хто його підписав - здійснив волевиявлення, про що саме і коли. У світовій юридичній практиці відомий тільки один спосіб, як доказ письмового волевиявлення - це підпис людини на документі.  До речі голосування відмітками суперечить статті 72 Конституції України,  яка вимагає для проведення референдуму за народною ініціативою зібрати три мільйони підписів - не закарлючок !  
Підписом людини не може вважатися хрестик, галочка, ієрогліф - він має бути розбірливим, щоб його можна було прочитати і встановити, кому він належить.  Підпис людини на важливому документі має бути завіреним нотаріусом - спеціально уповноваженою особою, яка засвідчить, що це підпис саме цієї людини, яка має право підписати документ.    
Висновок 1: виборчий бюлетень має бути документом - як довіреність, якою виборець уповноважує кандидата, за якого голосує (ставить на бюлетені підпис) бути представником влади. Якщо на бюлетені немає прізвища і підпису виборця, то цей бюлетень не може бути дійсним. 

Питання 2:  чому друкують по 2 типи бюлетенів розміром, як газети: для одномандатних і мажоритарних округів (партійні списки) і витрачають на це додаткові мільйони бюджетних гривень ?  Чому не виготовити один маленький бюлетень, де виборець своєю рукою мав би написати назву партії чи прізвище того, за кого голосує - за одно перевірити, чи письменна людина ? Чому не зробити хоча би це - залишивши анонімність бюлетенів (без прізвища виборця на ньому) ? 
Відповідь 2: це не зручно для шахраїв - де взяти людські ресурси і час, щоб швидко підробити бюлетені і зробити це так, щоб не пізнати за почерком під-час підрахунку, що заповнювала одна людина ?  За годину можна наштампувати 2000 відміток (достатньо для перемоги кандидата на дільниці), а першим способом заповнять не більше 100 бюлетенів - та ще й з видимими доказами підробки. Хто може заперечити ?
Висновок 2: відмітка - галочка чи хрестик на бюлетені - це шедевр, геніальне досягнення шахраїв ! Так колись колонізатори вчили демократії неписьменних тубільців. Політичним спекулянтам це настільки сподобалося, що вони застосовують ці виборчі технології до цього часу у всьому світі. То що ж ми за люди, якщо не розуміємо простих істин і дозволяємо сучасним колонізаторам мати нас - українців за папуасів ! Невже цього не досить, щоб закликати народ до повстання ? 
 Голосування іменними бюлетенями з підписами нанесло би смертельного удару по виборчих технологіях словоблудів світового рівня, які з допомогою телевізора пошили в дурні цілі народи, переконуючи їх, що найвище досягнення демократії - це ставити галочку на анонімний кусок паперу !

 Питання 3: що таке таємниця голосування ? 
  Відповідь на це питання дає стаття 159. Кримінального кодексу України: 

1. Умисне порушення таємниці голосування під  час  проведення виборів  або  референдуму, що  виявилося  у  розголошенні  змісту волевиявлення  громадянина,  який  взяв  участь  у   виборах   або референдумі - карається штрафом  від  ста  до  трьохсот   неоподатковуваних мінімумів  доходів  громадян  або  виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.                                                                  2. Те  саме  діяння,  вчинене  членом  виборчої  комісії  або комісії  з  референдуму  чи іншою службовою особою з використанням свого службового становища - карається штрафом  від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк  до  трьох років,  або  позбавленням волі на той самий строк,  з позбавленням права обіймати певні посади або  займатися  певною  діяльністю  на строк від одного до трьох років.  {Стаття 159 в редакції Закону N 3504-IV  3504-15 від 23.02.2006}   

Ні одна кримінальна справа не була порушена за цією статтею, тому що для цього треба доказати факт розголошення таємниці - оприлюднення списків виборців і результатів голосування кожного. Але це зробити неможливо, бо жодних доказів волевиявлення особи немає - воно не було зафіксовано !                                                                      Відповідь 3:   голосування іменними бюлетенями, шляхом постановки підписів - не є порушенням таємниці голосування, тому що таємницю голосування мають забезпечити члени виборчих комісій та службові особи, які мають доступ до бюлетенів.                                                                                                                                                   Висновок 3 : посилання на таємницю голосування - це демагогічний прийом - пояснення шахраїв з метою запровадити анонімність голосування.  Для розумної логічної людини це настільки переконливо, як те, що законодавцем може бути любий неук - головне, щоб він мав помічників - юристів.      

Докази: якби відкрите голосування було узаконено, то результати виборів були би зовсім іншими: http://www.facebook.com/questions/3036628000755/?notif_t=question_suggest  Таке публічне оприлюднення результатів голосування на Фейсбук єприкладом чесного голосування і справжнього - відкритого волевиявлення !    Як бачите цього люди не бояться ...                                                             

Питання 4 : до якого виду законодавства має належати закон про вибори ?                                                         За духом закону конституція цивілізованого суспільства – це особливий публічний договір між усіма громадянами Народу з метою утворення та існування держави; виборів чесної, компетентної і ефективної влади; делегування їй повноважень, необхідних для здійснення державою особливих функцій, які гарантують її прогресивний розвиток та забезпечують рівність прав і гідні умови життя усіх її громадян. Виходячи з цього, конституція демократичної держави є легітимною тільки тоді, коли вона приймається всім Народом (або краще спеціально уповноваженими для цього компетентними конституційними виборцями, яким делегував ці свої права Народ) особливою процедурою  - референдумом ).  

З точки зору матеріального права:  Конституція правової держави - це кодекс фундаментальних законів, які регулюють відносини між двома суб'єктами конституційного права - Народом (громадами) і обраною ним вищою державною владою. Тому в конституції крім прав громадянина, людини,  мають бути записані права народу та права обраної ним влади. Виходячи з цих положень права, Конституція за її формою - це сукупність конституційних законів і актів конституційного законодавства, які: 

1) забезпечують владу Народу в Україні та контроль громад за діяльністю органів державної влади; 
2) регулюють порядок виборів вищих органів державної влади, їх повноваження, структуру, обов'язки та відповідальність; 
3) визначають основи правової системи держави - основні принципи та правила формування законодавства України; 
4) закріплюють основи - доктрину економічної, військової могутності та незалежності України; 
5) гарантують: конституційні права і свободи - це права і свободи усіх людей, які перебувають на території України, яких не може бути позбавлено чи обмежено судом чи відмовлено у їх здійсненні та за порушення яких встановлено конституційну та кримінальну відповідальність; конституційні привілеї - це спеціальні права громадянина України, яких він може бути позбавлений судом за вчинення злочинів чи невиконання конституційних обов'язків; конституційні обов'язки громадян України - це обов'язки, встановлені конституційним законом для громадян України з метою захисту інтересів народу і держави. За порушення цих обов'язків встановлюється відповідальність - позбавлення конституційних привілеїв.
Висновок 4 :  закон про вибори депутатів чи президента має належати до конституційного законодавства.  Всі вибори депутатів органів місцевого самоврядування і Верховної Ради, Президентів України є незаконними і недійсними ! Це приклад цинічного обману Народу України, бо ніхто з громадян України не засвідчував своїм підписом таке волевиявлення - згоду обрати цих осіб до влади і довірити - надати їм владні повноваження ! 
 Висновок 5 :  Конституція  України і вся влада є нелегітимною.  Всі закони, які прийняті Верховною Радою є недійсними, у тому числі конституція - талмуд Кучми 1996 р і закони про вибори.  Бо ніхто з нас - громадян України не схвалював цю конституцію своїм підписом !                                                                                                                                     Ця конституція є гарантією панування клану кримінальної олігархії і нав'язана ним народу України.
Питання до всіх здорових на розум людей: невже ми така конституційно відстала нація, що дозволимо політичним шахраям і надалі продовжувати дурити всіх нас як баранів?  
 
ОСТАННІЙ  ВИСНОВОК:  протягом 20 років ми міняємо партії, людей при владі, а покращення не настає !Кожен дурень вже повинен зрозуміти, що НЕ ЦЕ міняємо - треба міняти цю антинародну систему влади !     Це можна і треба робити не "виборами" - а шляхом утворення Революційного Руку Народу України !
Програми і план Революції - читайте документи у файлах Революційної Ради Народу України: http://www.facebook.com/groups/RNR.Ukraine/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: революция,законодавство,фальсификация выборов,Повстань Україно,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.