Звіт про захід

25 жовтня 2012, 18:00
Власник сторінки
вільний журналіст
0
177

Міліція, як завжди бреше

Змаг за постання омріяної свідомим українством реально незалежної України, не обмежується урочистою ходою з нагоди якої-небуть річниці, виголошуванням монологів в телестудіях й вкиданням бюлетенів до прозорих скриньок. В дійсності, це тяжка і копітка праця, яка потребує принциповості та щирого прагнення здобути деклароване.

Про згубний вплив на душі й долі сотень тисяч (а можливо й мільйонів) слабодухих співвітчизників азартно-ігрових закладів, нині не говорять хіба-що ледачі. Зруйновані родини, побутові конфлікти, злочини, скоєні в пошуках коштів задля оплати гріховної забаганки. Сотні мільйонів «тіньових» (і не лише гривень), серйозно руйнують моральні устої українського суспільства та підривають і без того ледь жевріючу економіку.

Наприкінці березня нинішнього року, гурт патріотично налаштованих добродіїв (ядро яких становили члени опального режимом «Патріоту України») вдались до показового закриття зали ігрових автоматі в Святошинському районі м.Києва. Попри присутність телебачення, захід не набрав належного розголосу в суспільстві. Самому закриттю, передували відвідини громадським активістом Миколою Єременком очільника Святошинського райвідділу міліції Гладика. Останній, цинічно насміхаючись Миколі в лице, заявив, що «в його районі ігрових закладів немає». Тон розмови дарував підставу підозрювати цербера системи в причетності до кримінального збагачення.

Прагнучи покласти край злодійському свавіллю і безкарності, в столиці й околицях, (15-го травня в селищі Буча, а 16-го травня поблизу станції метро Святошин) також в присутності журналістів, були здійснені спроби закриття зал де за гроші здійснювались азартно-ігрові дії. Наслідком принциповості небайдужих до долі Батьківщини й оточуючих, стало порушення кримінальної справи за статтями «грабіж» й «хуліганство». Апарат Міністерства Внутрішінх Справ, замість того аби перевірити викладені активістами в письмових скаргах й телесюжетах факти, вдались до оббріхування учасників закриття, й поспішили заспокоїти громадськість власною імітацією боротьби з забороненим постановою Кабінету Міністрів, Указом президента й постановою Верховної Ради шляхом збагачення.

Зрозуміло, що професійним брехунам з МВС очей в сірка не позичати. Доля окраденого системою народу їх ніколи не турбувала. Своє майбутнє вони вимальовують астрономічно далеким від народу, іменем якого щодня здійснюються злочини.

18-го жовтня, гурт свідомих громадян, ядро яких також становили активісти «Патріоту України», в супроводі журналістів телеканалу «ІНТЕР» відвідали залу ігрових автоматів поблизу станції метро «Академмістечко». Заклеєне світлонепроникаючою плівкою приміщення не мало жодної вивіски яка б інформувала про призначення закладу. В самій залі, близько десяти азартно залежних осіб, шляхом оплати наданих власниками зали послуг, збагачували ігноруючих закони та мораль виродків.

За фактом фіксації зали де здійснювались азартно-ігрові дії, до Святошинського райвідділу міліції було подано повідомлення про злочин. Той факт, що вже наступного дня, хворі лудоманією (азартно-ігровою залежністю) знову безперешкодно грали, підтвердив підозру про причетність до діяльності закладу працівників Святошинського РУ ГУ МВС в м. Києві. В цивілізованій країні, факт повідомлення про злочин потребує негайної перевірки, й в разі підтвердження — негайної реакції. Ігнорація повідомлення й нахабна самовпевненість власників зали, лише підтверджують підозру про наявність корупції в МВС. Ну що ж, панове вороги народу. Виклик прийнято. Тремтіть і чекайте. Щоправда, маєте час і покаятись.

Олесь Вахній
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.