Телекомпанія ЗІК та Свобода на фінішній прямій допустили прикру помилку)

28 жовтня 2012, 10:55
Власник сторінки
історик, юрист
0
292
Телекомпанія ЗІК та Свобода на фінішній прямій допустили прикру помилку)

Тепер є законний привід щодо судового позову до «ЗІК» та « Свободи» про відшкодування матеріальних та моральних збитків .

Все. З полегшенням видихаю з легенів сперте повітря.)Телекомпанія ЗІК та Свобода на фінішній прямій допустили прикру помилку)

Мова навіть не про те, що завдяки кулуарним домовленностям між керівництвом телеканалу ЗІК та Свободою, п.Михальчишина протягом усіх виборчих перегонів постійно супроводжували двоє охоронців, які були диво схожі на охоронців власника телеканалу « ЗІК» п.Диминського.) Це був зрозумілий крок, який було легко , у разі чого, пояснити.Памперси, які я ще взимку цього року передав очільнику ВО « Свобода» п.Тягнибоку, знайшли своє практичне застосування , бо саме Львів є потенційно небезпечним містом, де є факти постійної загрози життю претендента на депутатський мандат від « націоналістичної» сили.))

Нічого дивного) Вороже налаштоване місцеве населення, яке обурюють постійні дурнуваті вчинки п.Михальчишина, спонукали останнього на такий крок) Справді, якщо львівський кримінальний авторитет вважає, що має право просити охорону у міліції, то сам Господь велів п.Михальчишину піти таким же шляхом, попрохавши охорону у олігарха.Не своїм же гопникам довіряти охорону себе коханого))

Мова зараз про те, що саме ці два суб"єкти-ВО « Свобода» та « ЗІК», будуть компенсувати мені всі мої витрати на цих виборах.

Вони так старанно, до вчорашнього дня, уникали заяв на мою адресу.Старанно робили вигляд, що не існує такого кандидата, як Дмитро Снєгирьов.

Відсутність етерів на телеканалі « ЗІК», мої проігноровані вимоги п.Шостаку, керівнику львівського прес-клубу щодо організації теледебатів між мною та п.Михальчишиним і п.Дубневичем, все це з головою компенсувала вчорашня заява ВО « Свобода» , яку опублікувал сайт « ЗІК».

Втомлений читач в розпачі вже має право спитати , що ж саме відбулося такого, що ти, п.Дмитре, так радісно і весело сьогодні б"єш по клаві свого ноутбука?))

Трапилося те , що трапилося)Треба було терміново рятувати обличчя партії, коли п.Михальчишин вчергове не пояснивши причин, не з"явився на теледебати у прямому етері , куди були запрошені найрейтинговіші учасники виборчих перегонів по 118 виборчому округу.Серед запрошених учасників були : представник « Удар» п.Мандзюк, самовисуванець п.Дубневич та « політичний парашутист» і просто «москаль» Д.Снєгирьов.Якщо перші два прийшли на етер вчасно, то я трошки запізнився бо саме парашут та рація за плечима , заважали швидко пересуватися по слизькій львівській бруківці))Будьонівка з червоною зіркою ,на моїй спітнілій голові,лише підкреслювала мій статус « технічного» кандидата))Але , навіть всі ці незручності та відсутність зв"язку з резидентом і відповідно брак українських грошей), не стали на заваді моїй участі у прямому етері.

Вже звичним рухом сунувши в руку охоронця нічного клубу , приміщення якого було арендовано керівництвом « 24 телеканалу» для організації теледебатів, запрошення та зм"яті купюри російських рублів, ) та залишивши в гардеробі парашут, рацію і елементи живлення для неї, я , навіть не знявши зі спітнілої голови будьонівку, зайшов у приміщення де мала відбуватися ця передача.

Розачаруванню моєму не було меж.Лідер місцевих сихівських гопників, яких всі помилково вважають українською націоналістичною партією, знову не прийшов на етер.Я скарженів від люті.Атентат знову зривався) І питання навіть не в тому, що в черговий радіосеанс мені не буде, що сказати безпосередньому керівництву, справа в тому, що на останні російські гроші та ізраїльські шекелі, які я поміняв в канторі на площі Ринок по лихварському курсу, я купив букет квітів кольорів російського прапору .

Можливо саме будьонівка на голові, букет кольорів російського прапору у моїх руках і стали тією фатальною помилкою , що дала можливість журналістам « Свободи» та « ЗІК» ідентифікувати мене, як «політичного парашутиста» та « технічного кандидата».)

Якщо би в центрі відразу попередили, що політичне керівництво сихівських гопників , а саме: п.Фаріон, п.Сех , п.Михальчишин та і сам п.Тягнибок-це наші легендовані товарищі по зброї, завдання яких своїми заявами та вчинками дискредитувати український націоналістичний рух, я би побудував трошки іншу лінію поведінки.)

Як би там не було , але етер відбувся.Про те, що він пройшов вдало та якісно, свідчать заяви прес-служби ВО « Свобода» на тому ж самому сайті « ЗІК». «Львівський телеканал влаштував чергову провокацію проти Юрія Михальчишина». Так і так.

Останньою краплею , яка переповнила чашу терпіння політичного керівництва ВО « Свобода» стала інформація « Удар» про те, що « Свободою» масово розповсюджуються газети наклепницького характеру саме проти « Удар».

Ситуацію треба було терміново рятувати .Прес-конференція п.Сех із демонстрацією листа «українців Луганщини», викликала лише посмішку у журналістів.І справа навіть не в самій п.Сех, яка так і не навчилася розмовляти з журналістами, справа в тому, що цей лист давно був вже не джокер.За два дні до цього , на прес-конференції та в прямому етері на який , як завжди ,не зважаючи на запрошення , не з"явився п.Михальчишин,я спростував всі пункти цього наклепницького листа.

Ситуацію вирішили рятувати не стандартно.За браком часу вирішили вбивати двох « зайців"-Снєгирьова та Дубневича, як основних конкурентів)Бажано було прив"язати їх один до одного в останній день, коли у останніх не залишиться ні часу, ні бажання спростовувати та пояснювати.

«Дубневича та Снєгірьова спіймали на поширенні антиреклами проти Михальчишина .

26 жовтня активісти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» спіймали людей, які поширювали чорний піар проти Юрія Михальчишина та Всеукраїнського об’єднання «Свобода».»

Сидимо собі тихенько ,п"ємо каву та кон"як, а тут , як сніг на голову , така новина) Впіймали мене з» чорним «піаром.)Прикро.Замовляємо ще по 100 та цитринку.

-Як хоч мене ловили? Які подробиці?,-питаю у побратима.

-Ти переносив пакет"з плакатами проти Юрія Михальчишина наклепницького змісту, замовником яких вказаний Дмитро Снєгірьов, «.

-Якщо я замовник , то де саме «чорний піар» і чому мене затримали ?

-Не зрозуміло.Так написано на « ЗІК».

- Відпустили мене?

-Теж не пишуть)))

З полегшенням видихаю з легенів сперте повітря.

-Лохи.Таки нерви не витримали.Це добре.

Тепер є законний привід щодо судового позову до «ЗІК» та « Свободи» про відшкодування матеріальних та моральних збитків .

Подобається мені старовинне княже місто Львів.)))
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.