Перемога духу над зрадою і грошима

30 жовтня 2012, 09:55
Власник сторінки
історик, юрист
0
200
Перемога духу над зрадою і грошима

Побратимам хочу сказати одне- ми перемогли. Перемогли своєю нарваністю та харизмою,залізним характером і точним аналітичним прогнозом та відповідними діями. Ми разом зробили неможливе-ми встояли, ми р

У мене був простий вибір-піти проти системи , зламавши собі шію і отримати у нагороду від зацікавлених спостерігачів, типу « націоналістів» , ярлик зрадника та запроданця, або залишитися у команді Тягнибока, сидіти тихо , заглядаючи при цьому в рот вождеві, і стати за це «народним обранцем» , з усіма відповідними привілеями та визнанням.Своїм прикладом я змусів повірити , що декларовані «Свободою « ідеї та реальні вчинки дуже різняться між собою.

ВО « Свобода» балансувала на межі проходження і не її заслуга в тому, що вона зараз має такий високий результат. Результат « Свободи» -це підсумок титанічної роботи секретаріату Президента Януковича та відповідних спеціальних служб , які доклали величезних зусиль аби за три дні зломати та виправити ситуацію на її користь .

Тягнибоку чітко показали його місце та характер гри його фракції у майбутньому парламенті .

Побратимам хочу сказати одне- ми перемогли. Перемогли своєю нарваністю та харизмою,залізним характером і точним аналітичним прогнозом та відповідними діями. Ми разом зробили неможливе-ми встояли , ми розвинули та закріпили успіх , перенісши протистояння на їхню територію.

Я вдячний всім хто був разом зі мною.Сьогодні ми святкуємо перемогу, яку ніхто не може у нас вкрасти.Перемогу духу над зрадою і грошима, перемогу характеру та волі над меркантильними інтересами.Змусіти свободівських лідерів пересуватися з охороною по Львову-це багатого коштує. Ми обов"язково прийдемо до влади і влада наша буде страшною для зрадників.

Сьогодні вони святкують тимчасовий успіх не розуміючи одного, що святкують пірову перемогу, святкують свою поразку, ціна якої-національні інтереси. Ще раз уклінно дякую усім хто долучився до нашої перемоги. Ми гордо пронесли наші прапори з високо піднятою головою, змушуючи тремтіти ворога і озиратися із здивуванням та заздрістю роззяв.

Дмитро Снєгирьов, співголова ГІ « Права Справа»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.