ЕВЕРЕСТ СТРАХУ ЯНУКОВИЧА

31 жовтня 2012, 23:00
Власник сторінки
эксперт Институт Национальных Интересов
0
355

У країни, де за всім цим спокійно спостерігає прокуратура та гарант Конституції - майбутнього немає!

Сьогодні  Україна зосередилась на фальсифікаціях та свавіллі кандидатів від партії влади по мажоритарних округах . Люди бачать, що все це підтримують  правоохоронці і суди.  Зосередження суспільства на цих локальних конфліктах виборчих округів звичайно потрібне, але воно не дає можливості українскій спільноті "побачити за деревами ліс", збагнути системні речі і зрозуміти головне. В країні, де люди мають  політичний голос, але не мають можливості його захистити у суді, крім свавілля влади нічого іншого не буде. В країні, де ОВК творять свавілля, а ЦВК заплющила не це очі та робить вигляд, що нічого не відбувається, ховаючись в затишних кабінетах, - марно чекати демократизації. В країні, де правоохоронці охороняють братків і під час скоєння ними кримінальних злочинів на ОВК нікого не затримують - ладу не буде. У країни, де за всім цим спокійно спостерігає прокуратура та гарант Конституції - майбутнього немає!

 Гарант  більш за все боїться втратити владу. Після цих виборів і їх оцінки на Банковій, президенту стало зрозуміло, що його реальна підтримка у суспільстві вже зараз (за 2 роки до виборів президента) становить не більше 25%, а 73 -75% в українському суспільстві складають протестні настрої. Не складно прогнозувати до яких показників доробиться гарант у 2015 році. Враховуючи дуже прискіпливе ставлення діючого президента до питаннь збереження влади, його маньякальне бажання її зберегти і величезну боягузливість втратити владу, - не важко спрогнозувати, що саме зараз – після цих парламентських виборів з реальним загрозливо низьким результатом - гарант знаходиться десь на підступах до "Евересту" страху. Щоб  трохи заспокоїтись, для цього президенту конче потрібна хоч проста керована більшість власне Партії регіонів (без комуністів) у парламенті. Тому сьогодні відбувається жорстка боротьба партії влади за кожний округ, де кандидат від  неї  програє. Тому сьогодні право на свавілля герегам, пилипишиним, губським, судам і правоохоронним органам - дав саме гарант, і освятив це особисто! Інакше в країні, де є держава, таке відбуватися не може!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.