Путін - не фашист

05 листопада 2012, 19:02
Власник сторінки
хакер, каратель
0
1240
Путін - не фашист

де логіка?

Нефашистська російська влада закрила українську бібліотеку, за екстремізм так як знайшла там книгу про український націоналізм. Закрила єдуні існуючу в росії українську організацію.

Проте Російську владу зовсім не турбують сотні організацій російських неофашистів та скінхедів. Російські спецслужби можуть викрасти лідера опозиції з Украни, проте не можуть нічого зробити з неофашистськими рухами у себе вдома.

Доречі, а памятаєте як Гітлер перемався тим що в Австрії та Чехії живе велика кількість німців? Памятаєте чим це для тих країн закінчилося? Не нагадує ніяких заяв про "17 мільйонів русских на Украине"?

Доречі, тим часом поки міліція готувалася захищати фальсифікації, по Києві спокійно марширували російські фашисти.

Хтось каже що в Україні нема факторів для формування українського націоналізму? Дивітся ось вам головний фактор:

І ще:

А це взагалі шедевр. Пята колона в усій красі. "У меня отец русский военный остался здесь после службы. какая мова?" "Вы стаите возле Нахимова и говорите на мове! Что вы делаете вообще?" "Ну мы что тут на мове будем говорить, вы провокаторы!"

І ще одне здогадайтесь за кого люди з вище наведених відео голосували. 

А от ще веселе відео. Пропаганда за Гебельсом у чистому вигляді. З якого це дива міліція говорить ПРівськими лозунгами?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,фашизм,русский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.