" Свободівська " смолоскипна хода в Луганську.Погляд з Галичини.

08 листопада 2012, 22:56
Власник сторінки
історик, юрист
0
489
  Свободівська   смолоскипна хода в Луганську.Погляд з Галичини.

Лячно повертатися додому)Телефонують вчора журналісти і питають мене чи піду я подивитися на " свободівську "смолоскипну ходу.

Лячно повертатися додому)Телефонують вчора журналісти і питають мене чи піду я подивитися на " свободівську "смолоскипну ходу.

-Нє,-кажу,-не піду.Я далеко і дивитися немає чого.Ну вийдуть зо два десятки екзальтованих юнаків, яких ніхто не бачив на момент формування та становлення " Свободи", як організації. З дозволу регіональної влади запалять вони свої смолоскипи і навіть будуть вигукувати страш
илки-"Комуняку на гіляку" та " Банду геть"!

Банда, яку типа геть, буде стояти поруч і весело рахувати ті самі два десятки екзальтованих юнаків, які закриють обличчя марлевими пов"язками, хоча вірису грипу в Луганську немає.
Комуняки, якщо їм дозволять регіонали , спробують заблокувати ходу і навіть вчинити штовханину.Прийде Арсен Клінчаєв і теж буде робити страшне обличчя і кричати щось на кшталт -Хвашизм не пройдет!

Думи мої, думи мої,
Лихо мені з вами! Нащо стали на папері 
Сумними рядами?.. 

А все виявилося набагато цікавіше ніж я міг собі уявити.Головний " свободівець" п.Кобзєв прийшов на мітинг у відповідному такому моменту одязі-спортивному костюмі)Не відпускає п.Олександра згадки про лихі 90-і , коли він ще так далеко був від національної ідеї, але вже мав відповідне псевдо-" Коба". І дарма, що псевдо те було не партійне , а бандитське. Головне, що людина зараз відчула себе націоналістом і одягнувшись у звичний одяг прийшла на мітинг щоби висловити комуністам своє фє) Мені цікаво чи наспівував він знайомі до болю мелодії п.Круга, сумуючи при цьому, що в руках тримає партійний прапор , а не таку знайому до болі біту?)

Переглядаю світлини далі.Колоритний персонаж з характерною для муджахеда рослинністю на обличчі, але з тризубом на голові. Агент " Аль-Каїди"?)Ну ніфіга собі.Луганська " Свобода" вийшла на міжнародний рівень. Де п.полковник СБУ Вербицький? Що відбувається ?))

Ага, ще одна цікава світлинка."Свободівський" радикал у бєрцах та камуфльованих штанях.Дарма , що в окулярах і одяг важить трошки більше самого радикала, і лякати їм трошки нетверезих шахарів навряд чи вийде.Головне, що виглядає він войовниче і мати відпустила до одинадцятої з друзями)

Клоунів зі свободіського боку вистачало.Відчувався брак відповідної категорії з боку опонентів.Де полум"яний борець з фашизмом та націоналізмом в одному , окремо взятому Луганську, п.Клінчаєв?Мабуть старші товарищі пояснили всю небажаність провокацій проти своїх сателітів- " свободівців".
Дуже пасивно вели себе комуністи.Я розумію, що вибори закінчилися і тепер не варто чекати повторення подій у Стаханові, але все одно виникає відчуття попередньої домовленності антагоністичних сил, особливо коли спостерігаєш, як комуністи спокійно дивляться на " свободівське" алавєрди-танок на їхніх прапорах. 

Як би не було лячно , але все ж таки треба повертатися додому.Хоча б заради 
таких вистав. Весело і безкоштовно.)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.