Апологетам покращення, волонтерам русскава міра та адептам українофобії

05 грудня 2012, 22:01
Власник сторінки
0
426

А також всім-всім-всім :))))

«Або наш уряд увійде в історію як уряд реформаторів, що вивів Україну з кризи, як уряд, з якого почалася нова якість життя в Україні, або ми безславно підемо, як багато наших попередників», -. Сказав Микола Азаров 17 березня 2010 р, відкриваючи перше у своєму житті засідання українського Кабміну в статусі прем'єр-міністра.
Коротко, за час свого правління режим покращення на фоні діаграми покращив лише становище "сім'ї" президента, а також олігархів. 
Зріст прямих інвестицій, це збільшення виведенних в оффшор капіталів, які "інвестиційно повертаються" і вже не підлягають національному оподаткуванню.
Зріст зарплатні? Для депутатів, чиновників та силовиків. У бюджетників зарплатня підвищується на 10 грн. за рік. У працівників приватних структур зарплати залишились приблизно на тому ж рівні, що і у 2010-му.
А от співробітникам, особливо офіцерському і старшому офіцерському складу, зарплатню подвоїли. Аналогічна ситуація у всіх силовиків.
Радує динаміка інфляції - знецінення гривні йде стабільними темпами, динаміка не пришвидшується, а лишається незмінною, тобто - нулевою. У той же час, не знайшов діаграми по динаміці змін тарифів на "комуналку". ВВП - впав, виробництво - теж. Але олігархи продовжуть стрімко збільшувати свої міліардні статки. Це говорить про те, що все більше і більше помисловості та стратегічних об'єктів опиняється у їхній оффшорній власності. На фоні зростання державного боргу.
І останнє - як бачимо, безробіття зросло. Покращення, одним словом.
Але, на цьому тлі, вже не дивує радісний вереск місцевих, "туташніх" адептів оскаженілої українофобії. Адже, відтепер на біржу праці безробітній адепт зможе зареєструватись і па-русскі. І хліб, що здорожчав, відтепер філософи покращення зможуть придбати, радісно усміхаючись русскаму ціннику. А ще волонтери місцевого "русскаго міра" зможуть на референдумі проголосувати за довічне правління "родини". 
І, вибачте мене гречно, я не ксенофоб і не маю національної зневаги до інших. Хто б це не був. Я нормально ставлюсь до руських, татар, євреїв. Але, всіх апологетів покращення, волонтерів "русскава міра", адептів українофобії - залишаю за собою право називати "кацапами-москалями", "Хохлами-малоросами" або "жидами", бо вони по суті такими і є )))

Завтра Чечетов обіцяє прийняття державного бюджету 2013. В інтернеті є докладна інформація про цей бюджет "покращення". МВС отримує найбільші видатки - 15 млрд. Потім йдуть СБУ, прокуратура та МінОборони (але не на літаки, лодки чи танки, а на лояльність генералітету). Вибори скінчились, а покращення безмежне і нескінченне. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.