Про партию Кличко "УДАР"(с)

11 грудня 2012, 17:23
Власник сторінки
хакер, каратель
0
472
Про партию Кличко  УДАР (с)

Дніпропетровський досвід.

Хотів би написати в блозі Фейта, але вибайте бан.

Так от щодо Кличко. Ще рік тому я хотів голосувати саме за Удар. 

Причому хотів взяти активну участь у кампанії саме на боці цієї партії, але не судилося.

Здавалося молода партія має потребувати нових членів. Тому восени 2011 я направився до Дніпропетровського офісу Удару. Мені подобався лідер, в партії була непогана розгорнута програма, тому я вирішив взяти участь у виборах саме на боці цієї партії. Мені здалося що партії потрібна молодь, крім того тоді я був юристом-держслужбовцем а також мав досить великий досвід участі у виборах, як на свої 23 роки.

В офісі мене привітно зустріли, сказали що потрібні люди. Пообіцяли передзвонити і запросити на збори.

Проте чомусь так ніхто і не зателефонував. Я вирішив завітати туди вдруге. Знов радісний прийом. обіцянки зателефонувати і знов нічого.

Склалося враження що партія не хоче розвиватися і не шукає підтримку в населення.

Далі коли почалася передвиборча кампанія Удар у Дніпрі, доречі, як і Батьківщина, майже не вели кампанію і не проводили майже жодних акцій.

Під кінець кампанії ще цікавіше. Я голосував у 24 окрузі. Так от в ньому обєднана опозиція зняла кандидата на користь Ударівця. І що ж ви думаєте? Ударівець теж зняв кандидатуру. І в підсумку по мажоритарці в окрузі тупо не виявилося опозиції! Був Крупський від ПР і був Безбах, теж від ПР тільки ще й від Пінчука. В підсумку переміг ПРівець від Пінчука.

Під час кампанії довелося перетинатися з рядовими ударівцями. В цілому не погані люди, здається патріоти. Але що собою представляє верхівка дуже незрозуміло. 

Тож Удар як на мене це темна конячка, яка почне себе розкривати вже завтра. тож скоро побачимо хто є хто насправді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.