Бійці невидимого фронту

14 грудня 2012, 10:00
Власник сторінки
0
401

Але, де логіка?

Знову в інтернеті з'явилась нова "качка" про "Свободу". Тепер в інтернет просторі розпочалось жваве обговорення, мовляв, як же так, "Свобода" спочатку театрально протистоїть бандитам у Верховній Раді, а потім спокійно з ними ведуть бесіду, навіть сміються разом. Ай-яй-яй. Це ще один доказ, що вони креатура Банкової)))

І подібних прийомів було вже безліч. Фаріон - комуністка, адже "Свобода" - креатура Банкової. Тягнибок - єврей, всі "свободівці" - корупціонери. Десь приватно висловився - креатура Банкової. Навіть "неправильні" фотки Тягнибока... бачте, в нього вираз обличчя там не такий, як треба )) - і це теж аргумент за те, що "Свобода" є креатурою Банкової.

Але, де ж тут логіка? Якщо "Свобода" - це креатура Банкової, то навіщо ж тоді Банковій топити власний проект? Навіщо на кожному кроці із свинячим візгом-вереском істерично кричати, що "Свобода" - це проект під Януковича? Бійцям невидимого фронту потрібно писати все навпаки - що "Свобода" позитивний проект, там всі класні, вони працюють на благо... )) Кожний інтернет-солдат невидимого фронту повинен нахвалювати "Свободу" за будь-який її вчинок, інакше яка ж це креатура Банкової? ))

От уявімо собі, Банкова готує "Свободу" на вибори 2015. )))))) Готує давно, ще почала до президентських виборів 2009. ))) Бо ця страшилка запущена саме помаранчевими ще за часів Ющенка. Питання - навіщо викладати "свободівців" поруч із Ельбрусом Тедеєвим? )))  В чому тоді сенс креатури Банкової?))) Втопити свій проект?

Стосовно "могутнього дитя осетинських гір". )) Якщо вже у нас з'явилась така звичка викладати фотографії без коментаря або у сопроводі своїх фантазій, то дозвольте мені дати реальний коментар людини, яка знає всю предісторію відносин із Ельбрусом Тедеєвим. 

По-перше, "свободівці" ні до кого не підходили, а стояли собі спокійно в сторонці і поміж собою розмовляли. По-друге, під час засідання відбулась бійка, у котрій Ельбрус Тедеєв завалився на підлогу і об нього пару разів витерли ноги. При цьому, комусь із регіоналів відірвали гудзики. 
По-третє. Саме із відірваним гудзиком до "свободівців" підійшов Шуфріч і почав стібатись. Він думав, що гудзик втратив хтось із опозиціонерів, бо били ногами опозиціонера. І Шуфрічу було дуже весело. Він намагався обережно провокувати, намагаючись приміряти того гудзика "свободівцям". І все у жартівливій формі. І тут випливає пом'ятий Тедеєв із виглядом повного лоха. І стібатись вже починають саме з нього. Такий "могутній" супер-боєць... і став ковдрою на підлозі. Всі посміялись з цього грозного бійця, подражнили трохи і на цьому все. Відбувалось все це пару хвилин.

Якщо для старої "пузатої" "демократичної" опозиції було не прийнятним битись за свого виборця, і вони воліли краще залишити сесійну залу, то звісно, що для них Ельбрус Тедеєв був грозним бійцем. Хто там готовий був відстоювати свої позиції до кінця? Доній-Парубій? Один раз голови їм проломили стільцями... Звісно, що коли опозиція залишала сесійну залу, Тедеєв ходив переможцем, ніхто не міг його розкусити.

"Свобода" має давні стосунки із Ельбрусом Тедеєвим. На кількох незаконних забудовах Києва саме Ельбрус Тедеєв із братвою протистояв "свободівцям" і місцевим мешканцям з прилеглих будинків. І не одноразово Тедеєв діставав як від "свободівців", так і від звичайних киян. І коли "Свобода" пройшла до парламенту, звісно, що Тедеєва як серйозний аргумент у фізичному протистоянні не сприймала ))))  Хай тепер всі знають, що грозний боєць Партії Регіонів - ковдра для витирання ног. )))

Може "свободівцям" слід ногами відгоняти всіх "чужих", хто наближатиметься до них ближче, ніж на два метри? Одразу бити писки, щоби ніхто й близько не підійшов, а то раптом сфотографують і в інтернеті чергова розгромна аргументація з'явиться, що "свобода" - це креатура Банкової? )))

Очевидно, треба готувати себе до того, що відтепер, чи не щотижня буде з'являтись якась нова аргументація, якісь нові докази, всілякі фото із авторитетними коментарями, котрі будуть "переконливо" підтверджувати, що "Свобода" - це креатура Партії Регіонів, це креатура Банкової, це "проект під Януковича". А бійці невидомого фронту будуть во всю старатись висмоктувати із пальця, люблять вони смоктати...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.