Стосовно Руслана Кошулинського

14 грудня 2012, 10:23
Власник сторінки
0
295

Обрання "свободівця" Руслана Кошулинського породило черговий міф, що "Свобода" - креатура Банкової.

На другий день пленарного засідання Верховної Ради 7-го скликання було ухвалено низку кандидатур керівного складу парламенту. Також була затверджена кандидатура нового старого прем'єр-міністра. Армія бійців невидимого фронту, та й видимого теж, одразу кинулись розсуждати, чому ж це Партія Регіонів віддала 124 голоси за "свободівця" Руслана Кошулинського? Нагадаю, Кошулинського було обрано заступником голови Верховної Ради 7-го скликання. Мовляв, ось він - черговий аргумент, ще один доказ того, що "Свобода" проект Банкової. ))) І знову із пальця смоктуни висмоктують черговий політичний пасьянс. ПолітОлухи та соціоЛохі підключили свої наукові підходи, "інститути проблематики" та "інститути стратегічної політики..." вже розробляють концепції щодо майбутнього "Свободи", почались розрахунки "кінця" ))))

А все дуже просто. Жорстким і принциповим протистоянням порушенню Конституції в парламенті, опозиція домаглась своєї квоти в Призідії. Партія Регіонів пішла на зустріч опозиції для того, щоби мати можливість своєю більшістю проголосувати і свої кандидатури. І Партії Регіонів було байдуже, кого висуне опозиція на заступника спікера. Вони готові були голосувати за будь-яку кандидатуру від опозиції. І якби висунули когось із "Удару" або "Батьківщини", то так саме Партія Регіонів дала би свої 124 голоси, бо вони були зацікавлені у продовжені засідання Верховної Ради, тому що мали ще голосувати затвердження кандидатури Азарова.

Ось і весь секрет голосування за "свободівця". )))

Натомість, всі три опозиційні фракції не дали жодного голосу жодній кандидатурі влади: ні Рибаку, ні Калєтніку, ні Азарову.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.