Як провести новорічні та різдвяні вечори?

20 грудня 2012, 16:02
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
412
Як провести новорічні та різдвяні вечори?

Готуємось до театрального марафону

 Особисто для мене питання «Як провести новорічні та різдвяні вечори?» не стоїть. Відповідь я знаю – ходитиму в театр. Останнім часом мені стало не вистачати живих емоцій та спілкування. Соціальні мережі викликають роздратування, а кіно – розчаровує. Тож вихід я вбачаю у походах у гості до Талії та Мельпомени, а завдяки винахідливості режисерів-саксаганців ще й Терпсіхори. Піду сам і підіб’ю відвідати приміщення по вулиці Леся Курбаса своїх знайомих і друзів. За останній рік театр ім. Саксаганського зміг запропонувати білоцерківським шанувальникам сцени декілька цікавих постановок, які заставляють не лише сміятися, але й задуматися над сенсом свого буття.

Нехай майя не лякають кінцем світу, бо вони повмирали, я придбав собі календар на 2013 рік і можу розпланувати свій час. Обов’язково піду в театр на комедію «Тев’є-молочник». Неперевершений, багатогранний гумор Григорія Горіна розвеселить серце і змусить відчути ностальгію за поколінням видатних драматургів, які знали секрет впливу на людські душі. А 21 грудня знову перегляну «Хто, кому Рабинович?». Адже для великої кількості шахраїв та пройдисвітів втрата омріяного «мільйона» стане справжнім кінцем світу. І, якщо все ж стародавні майя праві, то нехай я покину цей світ, луснувши від сміху.

Але я оптиміст і, крім календаря, замовив квитки, і всією сім’єю відвідаю казку-пригоду «Агенти новорічної безпеки». Знаючи хист саксаганців (і їх вміння) зафіксувати декілька жанрів і велику кількість впізнаваних казкових героїв у одне динамічне дійство, наперед відчуваю насолоду від перегляду, а також тепло від захвату і радості сина (можливо, й сам впаду у дитинстві).

А потім треба залишити дітвору на опіку дідусям-бабусям і піти на святкову новорічну шоу-програму «Буря у келиху шампанського». Можливо, пригоди героїв ще більше піднесуть святковий настрій і дадуть новий імпульс романтиці у сімейних стосунках.

Після Нового року перегляну всі класичні українські комедії, завітаю на «Блеза» і закінчу новорічний театральний марафон «Пізанською вежею». А далі на нас чекають прем’єри, про які ми вас обов’язково повідомлятимемо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Біла Церква,Новий рік,театр Саксаганського
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.