Хто буде платити за цю виставу?

22 грудня 2012, 11:45
Власник сторінки
історик, юрист
0
225

Хто буде платити за цю виставу ? МВС не скаути щоби безкоштовно тримати там посилені наряди. « За чей счет банкет?"Я не замовляв і платити не збираюся.





А так все гарно починалося.

А.Тягнибок з болгаркою в руках...Свобода, як авангард опозиції демонтує паркан , як символ окупаційної влади.А все закінчилося, як завжди.Після вистави народні обранці пішли в буфет ВР , з почуттям виконаного обов"язку, а тим часом співробітники правоохоронних органів посилили охорону будинку Верховної Ради України.Силовики вишикувалися живоплотом біля спиляних секцій , які зруйнували народні депутати від ВО «Свобода». Дірки в паркані «залатали» смугастими стрічками і поставили перед ними мікроавтобуси.

Хто буде платити за цю виставу ? МВС не скаути щоби безкоштовно тримати там посилені наряди.

« За чей счет банкет?"Я не замовляв і платити не збираюся.

В понеділок звернуся до головного міліціянта із запитом щоби надав інформацію щодо вартості перебування посилених нарядів міліції біля Верховної Ради , на місці спиляних свободівцями секцій огорожі.

Якщо спиляний паркан незаконний, якого милого ви тримаєте там таку кількість міліцянтів.У випадку законності їхнього перебування біля ВР , у якості живоплота, якщо це передбачено відповідними нормативними документами, треба піднімати питання щодо утримання із зарплатні народних обранців вартості їхнього перебування.

Досить вже імітувати бурхливу «опозиційну» діяльність за рахунок платників податків.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.