Кісельов не зміг піти красиво

28 грудня 2012, 22:49
Власник сторінки
Маркетолог, політолог, літератор
0
735

Кісельов не зміг піти красиво з Інтеру

Телебачення я майже не дивлюсь, і вам не раджу. Але іноді, перебуваючи в гостях, так чи інакше доводиться трохи подивитись. Також я дивлюсь іноді політичні шоу. Попри те, що ні Шустер-лайв ні Велика політика мені не подобаються, такі політичні програми іноді корисно дивитись.
Загалом наявність ведучих, "імпортованих" до нас з-за кордону я вважаю проблемою самої системи, це наче ляпас українцям, наче - "у вас немає професіоналів", наче українські канали мають приймати до себе тих, хто по тій чи іншій причині не змогли реалізуватись у себе на батьківщині, якщо взагалі її мали. 
Проблема в тому, що деякі глядачі справді думають, що у нас немає ведучих які могли б на рівні вести ці політичні ток-шоу. Я знаю що є і навіть особисто знаю як мінімум декілька людей не менш талановитих.
Популярність Шустер-лайв та Великої політики зумовлені не своїми ведучими і не своїм форматом, а просто затребуваністю таких передач.

Сьогодні на Шустер-лайв йшли повтори передач за минулий рік, а Кисельов робив щось по типу новорічного концерту. Ви вже напевне знаєте, що його "пішли" з Інтеру, і це напевне остання його передача.
Декілька депутатів, журналістів, політологів в студії, серед яких і Олена Бондаренко. Розмови ні про що. Так наче немає про що поговорити. Та ще й запросив виступати якогось Васю Обломова, російського репера. Не знаю, може це комусь і подобається, але навіть для стилю реп - це гівно. Краще б запросив Ногано, якого Обломов згадував в своєму "тексті".  Як мінімум три "пісні" такого гівна довелось послухати, як гостям студії так і глядачам. 
Отже замість якихось конструктивних підусумків року і своєї роботи, Кісельов не зміг придумати нічого крім попсово-джазового концерту і кухонних балачок. Не зміг піти красиво.
Ну й нічого, сподіваюсь, що звільнений інформаційний простір заповнить хтось цікавіший.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Шустер,тв,Киселев,Шустер Live,інтер,Велика політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.