Експеремент вдався!

30 грудня 2012, 16:31
Власник сторінки
хакер, каратель
0
536
Експеремент вдався!

Або чому нам треба як найдалі від Россії.

Провів досить простий експеремент. Виклав в одній з досить популярних груп ВКонтакті "Демотиватори", такий собі дем-опитування. В групі 880 тисяч людей.

Ось сам дем:

Результат перевершив майже всі очікування! За 2 дні з тезою дему погодилося понад 6 тисяч людей!

Дем був розміщений на головній сторінці групи. Де в нього 5 тисяч лайків.

На головну сторінку викладають популярні деми. Жоден інший демотиватор не має такої кількості лайків, як дем про Сталіна. Охочім порівнювати тут. Найближчі деми за популярністю набирають лише близько 3-3,5 тисяч лайків.

Тож робимо висновки, панове. В соцмережі в більшості сидить молодь. І здавалося результат мав би бути зовсім інший. Молоді, сучасні люди з інтернетом маючи можливість бачити світ, вільно вивчати історію здавалося б мали інакше оцінювати диктатуру.

Проте Росія не змінюється, для величезної кількості росіян диктатура це добре, а диктатор винний у загибелі мільйонів це ефективний менеджер!

Доречі, мій експеремент збігся з новиною на Корі про те що більшість росіян жалкують про розвал СРСР.

При цьому на виборах в Росії альтернотивою ЕдРо виступають тільки комуністи, які стабільно отримують другий результат, а на останніх виборах до парламенту отримали 24% голосів.

Таким чином при появі у російських комуністів нових адекватних(наскільки адекватними можуть бути комуністи) лідерів, можна очікувати червоного реваншу. І відразу всілякі ТСи і ЕврАзеси зімість завуальованих проектів відродження імперії перетворятся на відкриті і реальні.

Тому нам, українцям, якщо хочемо жити в вільній і справедливій країні життєво необхідно триматися як найдалі від Росії з її прагненням до диктатури. Україна це країна демократів, яка все таки еволюціонує і йде до реального народовладдя, яким би складним цей шлях не був, бандити та кремлівські шістки з ПР не на довго.

П.С. Ідея про побудову масованої оборонної лінії на сході України таки має логіку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Росія,диктатура,сталінізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.