Чиновники Бучі на Миколая подарували собі… квартири

08 січня 2013, 12:48
Власник сторінки
0
311
Чиновники Бучі на Миколая подарували собі… квартири

А багатодітні сім’ї роками стоять у черзі, щоб отримати житло

Бучацькі чиновники Ірпінського регіону на Київщині зробили собі подарунок до Дня святого Миколая – на засіданні виконкому роздали собі коханим службові квартири. Про це у своєму блозі на «Українській правді» написала Ірина Федорів.

Було подаровано шість квартир – начальникові відділу освіти, якого нещодавно прийняли на роботу, держадміністраторові Бучанської ради, заступникові міського голови. Ще три квартири роздали нібито працівникам дитсадків, хоча із невідомих причин чиновники не захотіли розголошувати адресу та кількість кімнат у квартирах.

Цікаво, що щасливі власники квартир самі не визнають цього факту. Наприклад, заступник міського голови запевнив, що отримав не квартиру, а лише службову кімнату. Він зазначив, що «особи, які працюють і сумлінно виконують обов’язки, можуть звернутися з заявою, щоб перевести квартиру із службової в приватну». 

Очевидно, саме такою сумлінною і працьовитою особою він вважає і себе. Але журналісти, які були присутні на виконкомі, кажуть, що роздавали не кімнати, а все ж таки квартири. Журналістка комунального ЗМІ Олена Жежера розповіла, що за видачу квартир та за інші питання депутати голосували одностайно.

Після розголосу теми прокуратура області розпочала перевірку просування квартирної черги в Бучі, адже багатодітні сім’ї роками стоять у черзі і через знахабнілих чиновників так і не можуть дочекатися омріяного житла.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.