Imagine...

10 січня 2013, 19:13
Власник сторінки
0
553
Imagine...

Якось так і живемо...

Щоб зрозуміти ситуацію в Україні давайте уявімо алегоричну картину.

Ось заїжджаєм ми в Ізраїль.
Йдемо по вулиці Герінга, переходимо на вулицю Геббельса, ось провулок Гестапо, а потім на яку-небудь центральну Фашістенплац, де стоїть величезний чорни
й мовзолей Фюрера.
По дорозі бачимо - бюст Гітлера, потім вулиця Гітлера, бульвар Гітлера, площа Гітлера, 
і містечко "Гітлеро Град".
Йдемо Далі, бачи...мо гранітний Гітлер, потім чавунний Гітлер, потім бетонний Гітлер, і пам'ятник героїчної оборони Бухенвальда, першим гітлеровцям, сміливим солдатам "рейху", 50-річчя оборони Бухенвальда, 60-річчя оборони Бухенвальда. 
На кожному другому будинку або свастика, або орел зі свастикою.
Заходимо в книжковий магазин: там дві третини книг німецькою мовою, ще й про те який великий, геніальний, чесний і сміливий був Гітлер, про перемоги безстрашного Вермахту і про те, яка жалюгідна ідея самостійності Ізраіля, і які зрадники Гітлера ті хто боровся за самостійність Ізраіля. Уявили такі книжки в Ізраілі?
Йдемо далі.
У владі є партія Гітлера, яка активно критикує ідеї самостійності Ізраіля, виправдовує "голокост".
Є школи на німецькій мові, де історики уміло прославляють окупацію третім рейхом називаючи це «союзом», а ще виправдовують геноцид юдеїв, називаючи «посухою».
Вмикаємо телевізор, а там всілякі 95-квартали та криві дзеркала німецькою мовою, критикують ідіш, та показують серіали німецькою мовою.
Ну що, уявили таке в Ізраїлі?



МИ ВТРАТИЛИ ПІД ЧАС СОВЄЦЬКОЇ ОКУПАЦІЇ (В ТОМУ ЧИСЛІ У ГОЛОДОМОРІ) БІЛЬШЕ, НІЖ ЮДЕЇ В ГОЛОКОСТІ

(C) Фейсбук, Олесь Карпенко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.