"Свобода" була і залишається активним учасником Альянсу

11 січня 2013, 17:38
Власник сторінки
0
299

"Свобода" була і залишається учасником Альянсу європейських націоналістичних рухів. Це підтвердив голова Альянсу європейських націоналістичних рухів Бруно Голніш

Інформація, яку розповсюдили деякі ЗМІ щодо нібито виключення Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" з Альянсу європейських націоналістичних рухів, не відповідає дійсності. "Свобода" була і залишається активним учасником Альянсу, який згуртував європейські сили, що відстоюють засади збереження національної ідентичності, мови, традицій європейських націй.

10 січня 2013 року інформаційне інтернет-видання "Хвиля" розмістило на своїй сторінці із посиланням на інше джерело, видання "2000", інформацію під назвою ""Свободу" вигнали з альянсу націоналістичних рухів Європи", де зокрема зазначено: "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" було виключено з альянсу європейських націоналістичних рухів, що включав у себе націоналістичні та національно орієнтовані партії Західної Європи, хоча "Свобода" дуже хотіла бути в ньому. Про це нібито повідомив президент Європейського центру геополітичного аналізу, екс-депутат польського Сейму Матеуш Піскорський".

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявляє: цю брехливу інформацію ми розцінюємо як черговий сплеск системної інформаційної війни, розгорнутої проти "Свободи".

"Свобода" повідомляє, що зазначена інформація не відповідає дійсності. Це підтвердив голова Альянсу європейських націоналістичних рухів Бруно Голніш, який був щиро здивований неправдивою інформацією, розповсюдженою деякими українськими виданнями.

"Свобода" була і залишається активним учасником Альянсу, який згуртував європейські сили, що відстоюють засади збереження національної ідентичності, мови, традицій європейських націй.

Прес-служба Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" застерігає журналістів від поширення неперевіреної неправдивої інформації та закликає дотримуватися професійних стандартів у діяльності.

Прес-служба ВО "Свобода"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.