Про дупутатські пільги та відмову від них. Зустрічна пропозиція

18 січня 2013, 06:39
Власник сторінки
0
181

Як можна було б розумніше вчинити з тим, від чого Ви відмовились

Пан Гриценко мабуть дуже пишається тим, що відмовився від депутатської премії, пільг тощо. Але я мушу зауважити, що керуючись правдою та бажанням хоч якось виправити несправедливість я пропоную поступити по іншому. Взагалі-то я вважав, що так і зроблять, але я змушений давати цю ідею апостеріорі (після події).

Пане Гриценко, усе, чого ви досягли своїм "шляхетним, але дурним" вчинком - залишили ці гроші тим, хто придумає як їх витратити. Ви знаєте про кого мова.

Найсправедливішим було б звісно повернути ці гроші тим, з когось колись їх здерли у вигляді податків. Але через те, що це неможливо технічно, пропоную зробити те, що зробили б ті люди, які заробили ці гроші, якщо їх в них не відібрали б.  (принаймні були б не проти, раз вже ці гроші відібрали).

Візьміть ці гроші, пільги, лікування тощо, на відмовляйтесь від них. Та віддайте їх тим, хто на ваш погляд їх потребує найбільше. Дуже просто. Першими мені на думку спадають діти яких покинули напризволяще батьки (доречи, дітей не питають, від кого вони хотіли б  народитись, щоб мати дружню та турботливу родину).

Нехай вони лікуються замість Вас: по повній, так, немов Ви - най хворіша людина у світі. Нехай вони їздять по всій країні замість Вас: дивляться на різні міста дізнаються нового Нехай вони відпочивають у Криму чи в Карпатах чи де їм заманеться. Віддайте комусь квартиру (їх ще роздають депутатам?). Головне: нехай вони навчаються на вашу премію: починаючи із дошкільних закладів, закінчуючи повноцінною освітою - на що вистачить цих грошей. Ви ж отримуєте їх кожного місяця!!

Тут звісно існує купа дуже зручних проблем та складностей. Але ж Ви – депутат! А депутати можуть все! Навіть безкарно вбивати людей (якщо дуже захочеться)! Скористуйтеся своїм становищем! Зробіть щось реальне! Переможіть бюрократичну гідру, що буде заважати це та вигадувати тисячі приводів щоб не дати це зробити. Доведіть, що Ви сильніший за бюрократію. Без цього Вам нема чого робити президентом, адже Ви плануєте ним стати! Ви ж читали Yes Minister! Та Yes, Prime Minister!  Ви ж знаєте, що успішність реформатора полягає у спроможності перемагати бюрократію. Потім розтрубіть про свій успіх на весь світ – щоб усім теж захотілось. Розкажіть усім як це вдалося, що треба робити – щоб усі змогли відтворити ваш успіх…

P.S. Насправді мене турбує тільки доля дітей. Останній абзац – це більш мотиватор для Вас і мені дійсно байдуже чи станете Ви президентом чи ні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.