Ціна травмованих пішоходів

22 січня 2013, 23:15
Власник сторінки
юрист
0
167
Ціна травмованих пішоходів

Рівненські чиновники сплавляють державну сіль призначену на дороги

21 і 22 січня на дорогах Рівного лише «випадково» проїжджала техніка для очистки доріг. Жодна із доріг не була посипана сіллю чи піском. Порівнявши з 4 грудня попереднього року, коли влада Рівненської області твердила, що за одну ніч використала близько 84 тонни солі та піску, цього разу на дороги за дві доби не попало ані грама. Виникає питання:  де та сіль, яка призначалася на дороги Рівного, та для кого вона є такою цінною.?

Кам’яна сіль широко використовується у виробництві скла, мила, паперу, пластмас і дублення шкіри. У хімічній промисловості сіль застосовується для отримання соди, гіпсу, каустику та ін. Також вона широко застосовується в нафтогазовій і металургійній промисловості і т.д. Саме тому, як стверджують спеціалісти, вона є дуже цінною.

Цікаво, чиї кішені наповнюються грошима за перепродану сіль яка мала би бути розсипаною на дорогах Рівного.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.